Binaya fiber çekilmesi

ttye fiber başvurusunda bulunduğumda dış kutudan dairene fiberi sen çekeceksin dediler. Normalde daireye kadar kendileri çekmeleri gerekmiyor mu

yapabilirler de yapmayabilirler de… Ücretli normal fiber çekimi

Ne kadar tutuyor ben de para verip yaptırabilir miyim fiber

yapmak zorundalar kapının önüne kadar gelip sonra " alın kabloyu siz çekin bizim işimiz bitti " diye bir şey yok,

Sizde aletleri varsa muhtemelen siz bile yapabilirsiniz. Fiber kesme pensesi ile çakma pensesi lazım o kadar
@canok07 Taahhüt vermemiş 1 firma size ben bunu karşılıyorum diyecek hali var mı acaba? Yetkililere soralım @alperenatici yerel altyapının fiberi ücretsiz dönüştürüyor mu?

Sözleşmeleri okumuyorsunuz herhalde

Böyle şeyler belki başınıza çok büyük iş açmaz ama farklı konularda canınız çok yanabilir. Kurallar ve anlaşmalar varsa dikkat edin, hayatı kendi algınızla yaşamayın.

Benim apartmanda fiber yok, apartmana parayla fiber getirebilir miyim onu sormuştum.

Şimdi baktım daire içi yazmış, yanlış anlamışım pardon :smiley: ben apartmana olan fiber olarak anlamıştım

burada daire içi dağıtım şebekesi diyor , fiber demiyor

1 Beğeni

Sözleşmede kablo türünün yazmasına gerek yok, ankastre olarak genellenmiş. Fiber olur, bakır olur yarın silikon çıkar o olur bir şey fark etmez. Böyle bir sözleşmeyi imzaladıysanız, ankastre panosundan evin içerisindeki cihazın olduğu yere kadar siz sorumlusunuz.

iç bına dosemek ıcın fıber kablo uzunca alsam bina içi doserım kendım sorun dııl,fakat fıber kabloıcınde cam oldugu ıcın fıber kesme pensem v.s yok gecıcı olarak uzunca kessem 2-3 mt fazladan normal pense ıle sonrasında baglanacagı zaman uclarına fiş baglatsam fıbercıyı cagırıp olurmu ?

Başvuru yapınca yaptırmanız gerektiği söylenirse yaparsınız, normalde evin içerisine kadar yapıyorlar.

Binaya TT ftth fiber geldi ve modeme kadar kanal döşeyip kabloyu uzunca bıraktılar

Normalde çekmeleri gerekiyor, ancak farklı operatör kullanıcılarına yapmadıkları oluyor. Bu durumda yapmanız gereken türk telekom ilçe müdürlüğüne gidip ücretsiz olarak fiber kabloyu alıp elektrikçiye çektirmek olacaktır.

Davet kodu: IUS72HD99ORX

yapmıyorlar kardeşim derdim bu işte, ist da oturmadığım için yapmıyorlar

Gecen yil TurkNet 'e fiber baglattimdi tt altyapidan kutudan odaya kadar telekom ekip kanal doseyip fiber kabloyu ucretsiz cektidi…

vay arkadaş biz niye çektiremiyoruz şaka mı bu

Merhaba , TurkTelekom Ana Müdürlüğüne Gidip Başvuru Yapmanız Gerekiyor Fiber Alt Yapısı Telekoma Ait tir YouTube Veya Google den Araştırmanızı Tavsiye Ederim.

1 Beğeni

Başvuru yapılan operatörün sözleşmesini okuyalım. Sözleşmede abone ve operatör sorumluluğu nereye kadar yazıyorsa oraya kadardır. İki tarafta daha fazlasını yapabilir ama daha azını yapamaz.

Arkadaşlar türk telekomun sitesine girip talep iletebilirsiniz planlamaya göre elbet bir gün gelirler bide btkdan açtığınız bir şikayete 3 kez cevap verirseniz talebinizi btk dürtmesi sayesjnde alırlar ona göre işlemler olur. Ofise giderseniz tt kullanmıyorsunuz diye sanki paket değişmeye gelmişsinizde buradan işlem yapamayıza getiriyorlar. Altyapı sorumlusu şirkete talep ileteceksiniz halbuki. En iyisi internet üzerinden ekiplere direkt iletilmesini sağlamanız. Bana talebimden yaklaşık 1 yıl sonra geldi. Koşullar el verince süre uzar ya da kısalabilir