Binaya böyle bir fiber kutusu geldi

Tahmini sisteme gigafiber ne zaman düşer sizce

Merhaba, GigaFiberi siz müşterilerimize ulaştırabilmek ve yaygınlaştırabilmek adına yaptığımız çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. GigaFiber dönüşüm süreçleri yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi birçok etkene bağlıdır. Bundan dolayı buradan şu an için sizi yanlış bilgilendirmek istemeyiz. Web sitemiz üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmeyecektir. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle.

1 Beğeni

Bu kutu binaya cekildiyse sadece aktivasyon sürecini bekleyeceğim sanırım teşekkürler tekrardan.

@TurkNetDestek hâlâ kutuya siyah kablo baglanmamis sanırım toplu olarak aktif olacak Esenyurt Saadetdere mahallesi 80.sokak no/16 en kisa sürede bende sabırsızlıkla size geçmek istiyorum Bilgi alabilir miyim

Sizleri yanlış bilgilendirmemek adına tahmini bir süre bilgisi paylaşamıyoruz maalesef.

1 Beğeni

Bir süre beklemenizi öneriyorum. Belirli bir sıraya göre gidilmektedir. Yakın zaman içerisinde sizin adresinize müdahale sağlanacaktır. Ara sıra Turk.Net üzerinden altyapını sorgula. Değişiklik olursa kayıt açmanı öneriyorum.

tesekkurler bılgı ııcn beklemekteyızz :rocket: :rocket: