Binanıza gigafiber geldi smsi

Merhaba 05.11.2024 tarihinde saat 14:52 de türknetten sms geldi. Gelen sms şu şekilde;

Müjde! TurkNet GigaFiber, 1.000 Mbps’ye kadar eşit indirme ve yükleme hızıyla apartmanına geldi!

Gigafiber istek başvurusu yapmıştım onun için geldiğini düşünerek bir heycan ile eve gittiğimde ne evin girişinde ne de çevresinde herhangi bir gigafiber kutu felan görmedim. Altyapı sorgulamada da yok gösteriyor. Gelen sms hakkında bilgi almak istiyorum.

Bulunduğum bölge:
Ataşehir mah. 8012 sok. Çiğli/İzmir

Merhaba, gerekli kontrolleri sağlayabilmemiz için müşteri numaranızı bizimle özel mesaj aracılığıyla paylaşır mısınız?

Merhaba Hocam aynı SMS bana da geldi , Ayrıca binamın sağında ve solunda gigafiber var karşımda bulunan 4metre ilerimdeki binalarda da gigafiber var fakat benim apartmanımda yok.Bende aynı şekilde bir heyecanla eve geldim ve baktıgımda hiçbir şey yoktu.Destek ekiplerine sorduğumda bu mesajı genel olarak atmışlar yani olsa da olmasa da gigafiber mesajı gönderdik demişlerdi bana büyük ihtimalle sizinde aynı bir durum oldu.Umarım size de bana da en yakında gigafiber gelir.İyi forumlar

Bursa/Osmangazi Tayakadın mahallesi 18.bahçe sokak no:2 gigafiber gelirse sevinirim :smiley:

1 Beğeni

Gigafiberi yapan ekibi bul ve onlara bizim evi yapmayı unutmuşsunuz. Niye ayrımcılık yapıyorsunuz gibisinden laf yapın sadece sizin apartmanız kaldıysa şikayetçi olun. Yoksa yapacakları yok size bilmiş ol adaş :smiley:
@Xiqoupen sizde aynı şekilde bunu yapın… Yanı başınızdaki binalarda varsa yapan ekibi bulmaya çalışın onlara sürekli ısrar edin bizim binaya da yapın diye… Ama ondan öncesinde binanızda yönetici varsa o adama gidip laf yetiştirin onun yüzünden binanıza yapılmıyor olması aşırı yüksek ihtimaldir…

2 Beğeni

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.