Binanın içine gigafiber kutusu geldi

Merhaba binamızın içine gigafiber kutusu geldi.
Merak ettiğim konu şu.
Bizimle beraber bir çok binaya duvar üzerinden fiber hat çekilmiş. yapılan işlem için öncelikle teşekkür ediyorum.

Sanırım herkesin hattı teker teker bağlanacak ve bu binadan çekilen fiberlerinde bir araya toplanması gerekecek. Tahmini bir süresi var mıdır ?

Bahçleivler Cumhuriyet Mahallesi / istanbul

1 Beğeni

Merhaba öncelikle hayırlısı olsun. Tahmini süre vermek zor forumda 2 ay bekleyende var bizim bölgede tüm bağlantılar ve aktivasyon işi 5 ay kadar sürdü. Aktivasyon sonrasında geçiş için başvurdum 2 haftadır da randevu için bekliyoruz.

3 Beğeni

Bahçelievler cumhuriyet mahallesi fiber bekleyenler kulübüne hoş geldin allah yardımcın olsun

3 Beğeni

Hayırlı olsun 5 ay olacak aktif olmadı beklemekteyiz hala şans biraz :joy: :joy:

1 Beğeni

Allah kurtarsın kardeşim . Biz de bekliyoruz.

2 Beğeni

Valla bugüne kadar belirsizdi hocam bugün bana Eylül ayı içerisinde kurulum yapılacağı bilgisi verildi bende aynı yerde oturuyorum. Altyapı gözüküyorsa kontrol ettiğinizde ve başvuru yaptıysanız sizede kurulum yapılır inşallah

Selamlar @ckrkmz, bölgenize GigaFiber gelmesi sevindirici bir haber. Bu, pek yakında dünya standartlarında internet kullanacağınız anlamına geliyor. Ortalama bir süre vermemiz yanıltıcı olabilir. En kısa sürede GigaFiber deneyimlerinizi forumda paylaşmanız dileğiyle :rocket:

1 Beğeni

1 aydan fazla oldu alt ve üst sokaklarım aktif fakat davutpaşa mahallesindeki bir kaç sokak ve benim ikamet ettiğim sokak da dahil bekliyoruz :slight_smile: Sarkan kutulara smac çekerek iç geçiriyorum, darısı kendi fod kutuma…

1 Beğeni

Şuan ben de alt yapı gözükmüyor. Kablolarda bağlı değil zaten. Bina dışında kutuda yok. Sadece kablo çekilmiş gibi duruyor.