Binamıza gigafiber kutusu geldi en kısa zamanda nasıl başvurabilirim?

Merhaba binamıza gigafiber kutusu geldi ve benim de farklı sağlayıcıdaki taahhütüm 2 haftaya bitiyor yani en kısa sürede internetsiz kalmadan TurkNet gigafibere geçmek istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz? Ayrıca başvururken önerdiğiniz şeyler var mı arkadaş koduyla 1 ay bedava oluyormuş sanırım nasıl oluyor o süreci anlatır mısınız?

TurkNet hızlı işlem hattı:
08502888080

TurkNet Fiber satış ve başvuru takip hattı:
0850 288 8016

Burayı direk arayın 480tlye kadar cayma bedeli ödüyorlar yanılmıyorsam. Aslen boşverin benim dediklerimi bu numarayı direk arayın ne yapmanız gerektiğini söylerler tabi hat sahibinin araması gerekli… İlkini de arayabilirsin diğerini de…

hocam aşağıdaki adresten altyapınızı sorgulayın eğer 1000 Mbps gözüküyorsa aktif demektir eğer gözükmüyorsa aktif olmasını bekleyebilirsiniz veya aktif olana kadar mevcut altyapınızı TurkNet 'e taşıyabilirsiniz
Sorgulama Sitesi: İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet

Merhaba @Fmaholding, bana özel mesaj üzerinden bölgenizi il, ilçe, mahalle ve sokak bilgisini iletir misiniz? Sizin için arka planda gerekli kontrollerimi yaparak yardımcı olmaya çalışabilirim.

2 Beğeni

Msj attım cevap bekliyorum :innocent:

Merhaba mesaj atın dediniz ama geri dönüş yapmadınız acaba unuttunuz mu, biliyorum yoğunluk var ama kusura bakmayın.

Merhabalar, sizi aramızda görmek ve yüksek hızlı internet deneyimimizi size sunmak isteriz. Elimizden geldiği kadarıyla bu süreyi kısa tutmaya çalışıyoruz.

Sizin bulunduğunuz bölge planlı iş listemiz arasında yer alıyor. Taahhütünüz bittiği zaman GigaFiber hizmetimiz aktif hale gelmese bile bize başvurun. Daha sonra bölgenizde aktif hale geldiğinde geçiş işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirisiniz.

1 Beğeni

1 ay ücretsiz kullanmak için kod verir misiniz ilk ay ücretsiz kullanabiliyor muyum?

Merhaba,
İlk ay değil ancak 2.ay her iki abone faturasını zamanında öderse ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Dilerseniz profilimde bulunan bağlantı üzerinden arkadaşını getir indiriminden yararlanabilirsiniz.

  • Kampanyadan kazandığınız hediye ayı kullanabilmeniz için sizin bize fatura borcunuz olmaması gerekiyor. Arkadaşlarınızın ödeme durumunu Online İşlemler’den takip edebilirsiniz!

  • Kampanya şartları yerine getirildiği takdirde hem davet eden hem de davet edilen kullanıcı birer ay hediye internet kazanır. İndirimin hak edildiği ve yansıtılacağı fatura dönemi içerisinde aboneliğin naklin gerçekleşememesine bağlı fesih dahil herhangi bir nedenle fesholması halinde indirim hakkı kaybolur.

  • Arkadaşını Getir kampanyası, aboneliğin başlatılacağı zaman yürürlükte olan paketler için kullanılabilir.

  • Arkadaşını Getir kampanyası yürürlükte olan farklı bir kampanya ile birleştirilemez.