Binamıza Gigafiber hizmetleri başladı sorularım var

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Başta üyeliğimi onaylayan personele teşekkür etmek ile birlikte eğer konum yanlış yerde ise özür dilerim. Konuya gelicek olursam. Ankara/Eryaman Şehit Osman Avcı Mahallesi 59.Sokakta bulunan binalarımıza geçenlerde Turk.net ekipleri geldi ve binaya fiber kablo çekme işlemlerini gerçekleştirdiler. Birkaç binaya kablo çekme aşamasında sıkıntı yaşandığı için tekrar geleceklerini ve halledeceklerini söylediler. Herşey tamamlandıktan ve adresimizde gigafiber hizmete geçtikten sonra eve kadar fiber kablo çekme işlemi bize mi ait yoksa ekipler ücretli veya ücretsiz mi hallediyorlar ? Ayrıca modem ücreti alınacak mı yoksa hizmetimiz devam ettiği müddetçe ücretsiz mi ? İlk kurulum için aktivasyon ücreti alınıyormu ? Senelik ödeme seçeneğim var mı varsa ekipler mi bilgilendirme yapacak ? Bu gibi sorularıma yanıt verilebilirse çok sevinirim.

Tüm bu işlemler TurkNet ücretsiz şekilde yapacak.

Ek olarak bir cihaz ücreti alınmayacak, üyeliğiniz boyunca cihazların kullanım hakları ücretsiz olarak sizde olacak.

Evet, TurkNet’te kurulum hizmet bedeli ₺600 ( 12 ay x ₺50 faturanıza her ay yansıtılacak )

Aktivasyon tamamlandıktan sonra TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden eğer kampanya devam ediyor ise seçerek peşin ödeme kampanyasına katılabilirsiniz.

Çok teşekkür ediyorum sayın hocam :slight_smile: Aklımdaki bütün sorulara cevap aldım Aktivasyon ücretinin faturaya yansıması güzel. Kaç senedir bu anı bekliyordum inşallah bir an önce işlemler tamamlanır ve geçişimizi yaparız :slight_smile:

Kendime gelmiş kadar sevindim. Umarım kısa sürede tüm süreçler tamamlanır ve siz de gigafiber hızında internete ulaşırsınız. :pray: :rocket:

1 Beğeni

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.