Binada Türk Telekom fiber altyapı var altyapı sorgulamada da çıkıyor bu konuyla ilgili türkneti aradım ilk başta evet geçebilirsiniz dedi sonra olumsuz yönde geri döndü Türk Telekom altyapı fiber altyapı kullanmaya izin vermiyor dedi ama çoğu kişi forumda gördüğüm kadarıyla TT fiber kullanıyor bana bilgi verebilecek var mı @EFG
Merhaba @Usta, İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet sorgu sayfamız üzerinden adresinizi ve alabileceğiniz hizmeti kontrol ederek ekran görüntüsünü buradan iletir misiniz?
İstanbul Avcılar Gümüşpala mahallesi
Merhaba @Usta
Alt yapı sogurlamanızda FİBER yazan yerde VDSL - ADSL - FİBER yazabiliyor şuanda fiber alt yapısı görünüyor.
Tamam fiber var ama VDSL kullanıyorum ben fiber hizmetini TurkNet 'e kullandırmıyor Türk Telekom şuan TurkNet müşterisiyim VDSL olarak
Online işlemlerden destek kaydı açarak geçiş sağlaya bilirsiniz yinede geçiş işlemeri iptal oluyorsa @EFG’beye destek numarasını özeline yazdığınızda size bilgi verecektir.
Yalnız benim evimde de Türk Telekom hattı vardı böyle bir sorunu ilkdefa gördüm şu anda TurkNet deyim 100 megabit internet alıyorum gayet memnunum fiber altyapı dayım şu anda @CKLasT
Bu geçişi sağlamak için VDSL aboneliğimi iptal etmem gerekiyor mu fibere geçiş sağlanamazsa elimdeki VDSL aboneliğimde gider bir daha anlamam port sıkıntısı var bölgede @CKLasT
Ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi siz sorunsuz bir şekilde bizden de fiber hizmeti alabilirsiniz.
@Usta, bana size ulaşabileceğim bir GSM numarası verirseniz arkadaşlarıma konu hakkında bilgi vererek sizi arattırabilirim.
Siz direk fiber olarak mı aldınız VDSL kullanırken geçiş mi yaptınız
Direk fiber altyapılı buradan başka altyapı yok
Ben eve kadar fiber altyapıdayım Türk Telekom’a ait gayet de kullanıyorum. Saçma olmuş sizinki