Merhabalar 4 gündür internetim yok, destek kaydı açtım altyapıdan kaynaklı olduğunu söylüyorlar fakat binadaki herkeste internet var bir tek benim internetim yok, bina girişindeki fiber kutusuna baktım herkesin ışığı yanarken benimki yanmıyor, portumun arızalı olduğunu düşünüyorum, acaba portumda değişiklik yapılabilir mi daha hızlı bir çözüm olmuş olur ,bende beklemek zorunda kalmam. Ektede fotoğrafını iletiyorum 13numaralı kablo 4 numaralı port benim.
Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Sorunun bir an önce çözülmesi için ekiplere bilgi ilettik. Kontroller tamamlandıktan sonra sizinle iletişime geçilecektir. Süreç ile ilgili gelişmeleri Online İşlem Merkezi üzerinden takip edebilirsiniz. Gelişme olur olmaz bildireceğiz.
“HAZIR CEVAP GÖNDERMEYİN OKUYUN”
Bizim binada fttb türü fiber var, bina girişindeki routerde bir tek benim portum çalışmıyor, routerde fazladan 10 tane giriş var tek yapmanız gereken beni farklı bir porta aktarmak ve sorunum kısa süre içerisinde hallolucak lütfen bu kadar basit bir çözüm yolu varken beni bekletmeyin … 5 gündür arıyorum kimseye ulaşamıyorum beni ararsanız sevinirim
Arama talebinizi ilettik. Ekip arkadaşlarımız kısa süre içerisinde size ulaşacaktır.
O cihaz Türk Telekom’a ait ve onun üzerinde işlem yapma yetkisi sadece Türk Telekom’da var, TurkNet kafasına göre senin portunu değiştirip hizmet veremez.
Ayrıca o portlar bozulmaz, sana gelen ethernet kablosu kopmuştur, port değişimi hiçbir işe yaramaz. Ekipler etherneti değiştirecekler %95.
daha 2 dk önce türktelekom ekibinden birisi geldi bağlantıyı kontrol etti, kutuya bakıp benim dediğim aynı şeyi söyledi soket arızası var port değiştirmemiz lazım, farklı porta takıp telefon etti birisine 1 dakika bile sürmedi aktarılması 6 gündür boşuna bekletilmişim