Bina içi telefon kutusu

Binamızın içindeki telefon kutusu çok dağınık kablolar dışarda üstü pas filan tutmuş heralde . Türknetin teknik ekini gelip düzeltirse muhtemel kaç lira talep ederler fikriniz var mı ? Vdsl alıyorum fiber dağıtım kutusuna 10 metre civarı uzaklığım var sürekli snr margin düşüyorbuna bağlı olarak download 80lerde oluyor . İç tesisatı yenilememe rağmen .

komşularınızdan tt kullanan var ise şikayet talebi açtırarak ne zaman apartmanınıza fiber geleceğini öğrenebilir siniz.

Amacım fiber çekmek değil . Tt’nin kutusundan gelen kablolar binada regletlere bağlanıyor. İşte orası acayip dağınık kablolar sağda solda geziyor . Galiba bu yüzden arada bir snr düşüşü yaşıyorum ki olması çok saçma . Fiber dağıtım kutusuna 10 metre uzaklık ya var ya yok.

Ankastreye kadar bağlantı Türk Telekom sorumluluğundadır. Bağlı olduğunuz Türk Telekom Müdürlüğü ile iletişime geçerek reglet/ankastre kutusu değişimi talebinde bulunabilirsiniz.

1 Beğeni

Merhaba @hy.bagci , sizin yaptırmak istediğiniz ankastrenin düzeltilmesi durumu TT tarafına aittir. TurkNet ekipleri bu işlemi yapmaz, yapamaz… İsterseniz bölgenizde bulunan TT bölge müdürlüğüne giderek durumunuzu anlatın. Yardımcı olacaklardır.

2 Beğeni

Ben tt bölge müdürlüğüne durumu anlattım. Türk.net abonesi olduğumu belirtmeden burası önemli yanıma bir ekip verdiler beraber geldik ve dertli topu kapaklı güzel bir kutu yaptık daha doğrusu toparladık.

Tatlı dil herşeyi çözecektir…

3 Beğeni

Peki ücret aldılar mı sizden ? Nirde çok sürdü mü toparlanması çünkü 10 daire aktif kullanıyor

Hayır ücret vermedim. 15 20 dk gibi bir sürede hallettik. İnternet kullananlar zaten arıza kaydı açamıyor türk Telekom müdahale ettiği için genel arıza gözüküyor binada.

2 Beğeni

10 aktif daire varsa birisinin TT üzerinden şikayet açması yeterli olur diye düşünüyorum