Bilgisayardan birşeyler açılınca internet gidiyor

4 hafta önceden başlayan bir sorun.bilgisayardan video, google gezintisi yaptığımın 5. Dakikasında internet kopuyor. yada videoyu ileri sardığımda direkt kopuyor.Modemden gidiyor internet yani evdeki kimse kullanamıyor.teknik servis binaya gelen kabloyu ,ev iç tesisatı kontrol ettiler birşey yoktu. Üstüne yeni modem aldım yine eyvallahı olmadı yine internet gidiyor. Dahabsonra telekom servisleri binaya gelen kablolardan birinin arızalandığını 25.05 tarihine kadar tamir edileceği söylendi. Buraya kadar sorun yok. Biraz aaraştırdığımda ip çakışması olabileceği konusunda şüphelendim.USB adaptor gigabit usb kullanıyorum. Flush /renew /release gibi kodları çalıştıramadım. Sorunun bundan dolayı olmasından korkuyorum. İp çakışması ihtimali varsa bu sorunu nasıl çözebileceğim konusundan yardımcımolanilecek biri varsa sevinirim. İyiforumlar.

Selamlar, forum profilinizde müşteri numaranız bulunmuyor. Ekledikten sonra bilgi verirseniz sevinirim.

Opsiyonel yazıyor ama yinede ekledim. Destek yardımcı oldu ben bilgisayar kpnusunda yardım almaya çalışıyorum. Belkiondandır diye

Arka planda birkaç güncelleme gerçekleştirdim. Rica etsem kontrol edebilir misiniz?

İnternet geliyorum kullanımdan sonra gitmesi kesiliypr. Mesela gece vakitleri nadiren kopuyor.

Kesinti sebebi kablo arızası kaynaklı olabilir. Arıza çözüldükten sonra sorununuz devam ederse teknik ekibimize bilgi verebilirsiniz.

Benzer sorunları gigafibere geçtiğim gün bende yaşadım. Hız testi yapınca bile wifi kopuyordu. Kullandığın cihazların amperlerini kontrol et. Bende modem ve ont cihazının adaptörleri karıştırılmış. Amper yetmediğinden cihaz düzgün çalışamıyordu. Değiştirince düzeldi.