Beyoğlu gigafiber altyapısı

Merhaba,

İstanbul Beyoğlu bölgesine ne zaman gigafiber gelir? bahriye caddesi üzerinde oturuyorum ve şu anda (oldukça eski olduğunu düşündüğüm) türktelekom altyapısı kullanıyoruz. Beyoğlunda çalışmalarınızın olduğunu duymuştum ama detayli bilgi beni çok sevindirir

1 Beğeni

piyalepaşa mahallesinde var diye biliyorum diğerlerinde durum nedir meçhul

sururi mehmet efendi mahallesinde yok :confused: turktelekom altyapısında acı çekiyoruz

1 Beğeni

Bi ara tomtom mahallesi adı da geçmişti gerisi için birşey duymadım… gönül ister ki istanbulun her ilçesinde her mahallesinde tüm sokaklarda olsun ama malesef TurkNet çok yavaş ilerliyor saha ekibi 1 elin parmakları kadar az… ekip sayısını çoğaltsalar hızlı ilerleyecekler ama nerdee? Benim binamda 7 aydır kablo duruyor kutu bekliyoruz 2021 de tüm mahalleye çekeceklerdi güya yetişmedi malesef. Bu hızla 2023 te inşallah :rofl:

müşteri hizmetleri telefonla da çalışsa çok büyük yük kalkacak herkrsin üstünden bence, hadi hayırlısı :smiley:

Yok sadece gigafiber hizmeti alanlar canlı mh ile görüşebiliyor :rofl:

TurkNet gigafiber candır gerisi heyecan malum operatörlerden birisi 1000 mbps 300 TL diye reklam yapmaya başlamış :slight_smile:

1 Beğeni

merhaba ben de aynı mahallede oturuyorum :slight_smile: technopat ve donanımhaber forumlarından destekle konuşup talep oluşturursanız çok iyi olur, beyoğlunda çalışmalar var ama bizim mahallemizde yok, eğer talep çoğalırsa umarım olur mahallemize.

gördüğüm yere yazıyorum ama dikkate alırlar umarım

1 Beğeni

Merhaba @zeykucuk, Beyoğlu-Piyalepaşa’da GİGAFİBER hizmetimiz var. Ne yazık ki sizin bölgenizde şu an için GİGAFİBER hizmetimiz bulunmuyor :frowning: Umarım kısa süre içerisinde sizin bulunduğunuz bölgeye gelmiş oluruz.

peki burası için herhangi bir plan yok mu?

Şu an için planlı iş listemiz arasında bölgeniz yer almıyor.

talep olarak iletebilir misiniz acaba, şahsen böyle bir durumda TurkNet 'te bulunmamam için bir sebep bile olmaz tüm mahalle için de geçerli bu durum :slight_smile:

1 Beğeni

talep olarak iletirseniz çok seviniriz. tüm mahalle tt altyapısından bıktı, yeni bir altyapı olması durumunda turknetli olmayan bile geçiş yapacaktır

1 Beğeni

mahalle sakinleri buraya bi bakabilir mi :slight_smile:

“ İSTANBUL BEYOĞLU / SURURİ MEHMET EFENDİ mahallesine TurkNet GigaFiber gelmesini istiyorum! Çünkü dünya standartlarında ve hızında internet bir ihtiyaçtır.

:muscle: Sen de adresine dünya standartlarında internet istiyorsan, https://bit.ly/GIGAFIBERISTE 'ye gel, farkındalık oluşmasına katkıda bulun!”

1 Beğeni