Merhaba ben bir saçmalıktan bahsetmek istiyorum. Benim yasal adım soyadım ve tc kimliğim üzerine olan türk net aboneliğini üvey annem ve babam kendi telefon numaralarıyla kullanıyor kendi evlerinde.
Geri kendime almak için forum üyeliği açtım ve kendi telefon numarama değiştirttim numarayı bir kaç gün önce, daha önce müşteri hizmetlerini aramam ve durumu anlatsam da yardım etmediklerinden sonra.
Nakil işlemi aldım kendi evime online işlemlerdem ve şimdi ne seviyede bir saçmalıksa benim yasal adım ve soyadıma olan ve tc kimliğime olan aboneliğin telefon numarasını yine onlarınkiyle değiştirmişler??? bu saçmalığı nasıl yaparsınız yani sizi arayıp da üvey annemin ne demiş olması lazım ki bunu kabul edersiniz? bu düpedüz usülsüzlüktür! başta online işlemlere giremeyişim ve bunun üzerine şifre sıfırlamak için numarama sms gelmemesiyle durumu fark ettim. ve bunun da üstüne müşteri hizmetlerini arayıp da tc nomu yazdıktan sonra arama otomatik kapanıyor. iyi misiniz siz ya?! bu durumu şikayetvar’a ve Twitter’a da yazıyorum, acilen kendinizi toparlayın ve saçmalığınızı düzeltin.