Belirli uygulamalara giremiyorum dns problemi olabilir

TurkNet 75 mbps vdsl kullanıcısıyım aldığım günden beri (büyük ihtimalle) dns problemleri yaşıyorum
örneğin googlede herşeye sorunsuz girebiliyorum ama lole (league of legends) giremiyorum.
lolde “Platform SIPT alınamadı” , " Oturum zaman aşımına uğradı"
dns olarak google dns kullanıyorum 8.8.8.8 8.8.4.4 olarak sorunumun donanımsal olmadığının kanıtı
telefondan wifi bağlıyken googleden yemek sepetine girebilirken uygulamadam yemek sepeti açılmıyor
sorunuma yardımcı olursanız sevinirim.

Selamlar @zhqwentt, foruma hoş geldiniz :raising_hand_man: Konuyla alakalı Online İşlemler - TurkNet & 0 850 288 80 80 üzerinden “Belirli Sitelere Erişim Sorunu” başlığıyla kayıt oluşturmanızı ve kayıt numaranızı buradan paylaşmanızı rica ediyorum :innocent:

destek numarası 55790106

Merhabalar, @zhqwentt
Destek numaranızı @alperenatici bey’e ilettim ve umuyorum ki en kısa sürede sorununuz düzelir. :pray:

Şu anda sorunu çözmek için bir ihtimalde olsa modeminizi resetleyip tekrardan kurulum yapmanızı önerebilirim.

1. TurkNet Online İşlem Merkezi uygulaması üzerinden güvenli İnternet bölümünde (Güvenli internet profili istemiyorum ) seçeneği seçili olduğuna bakınız.
  2. Modemin arayüzündeki ipv6 özelliğini kapattıktan sonra tekrar kontrol ediniz.

Bu sorunlarından biri değilse yetkili arkadaşımın dediği gibi kontrol sağlayacaklardır.

Selamlar @zhqwentt, profil güncellemesi gerçekleştirildi. Sorununuz devam ediyor mu?