Belgelerin Kargolanması Hakkında

Belgelerimi MNG Kargo’nun yoğunluğundan dolayı MNG Kargo ile gönderemedim. Yurtiçi Kargo ile gönderdim, 600876574116 gönderi numaram. 18.05.2021 tarihinde TurkNet’e iletildi. Buna rağmen bugün " Özgür İletişim Abonelik Belgeleriniz Ulaşmadı" maili geldi. Sanırım gönderdiğim belgeleri kaybettiler. Bu konuda gerekenlerin acilen yapılmasını talep ediyorum.

Abone olmak istediğimizde kısa sürede bizimle ilgilenenlerin sorun yaşadığımızda da ilgilenmelerini istiyorum.

Yurtiçi Kargo takip numarasını TurkNet OİM(Online İşlemler Merkezinden) aktivasyon ekibine iletirseniz onlar kontrol edip geri dönüş yapacaklardır. Teslim edildi yazıyor ise 2 gün içerisinde belgeler sisteme yüklenip işlemler başlanır.

@atagul98 Evet gönderdim takip numarasını OİM’den. Ama gönderdikten birkaç saat sonra sözkonusu mail geldi. OİM’de de muhattap bulmak açıkçası zor.

Yurtiçi kargo takip numaranız ile kontrol ettiyseniz ve teslim olundu diyorsa Mail’e aldırış etmeyin. Arkadaşıma da aynı şekilde mail geldi. Belgeler sisteme yüklendikten sonra işlemler başlanır.

Merhabalar, müşteri numaranızı bana özel mesaj üzerinden iletirseniz aktivasyon ekibimizle iletişime geçip size bu konuda yardımcı olmaya çalışabilirim.

1 Beğeni