Belge Kontrolü

Merhaba TurkNet abonesi olmak icin farklı bir sağlayıcıdan geçiş yaptım ve taahhütümün bitmesine 1 yada 2 gün kaldı diğer fatura dönemine geçmeden geçişimi tamamlamak istiyorum suan belge kontrol kısmında 1 gündür, acaba işlemleri biraz daha hızlandırmak mümkün mü ilgili birimlere iletirseniz cok sevınırim.Teşekkürler

Selamlar, aktivasyon işlemlerinizin hızlandırılması adına ilgili ekibe bilgi verdim. Sizinle iletişime geçilerek süreç hakkında bilgi paylaşılacaktır :melting_face:

merhaba,

13 Haziran 2024 tarihinde yeni abonelik başvurusu yaptım. Hala bekliyorum, İstanbul dışında işlemleriniz oldukça yavaş ilerliyor. Pazartesi mesai başlangıcı sonrası hızlanacağını düşünüyordum ancak hala bir ses yok, evden çalışan biri olduğum için internete acil ihtiyaç duyuyorum. Yardımcı olur musunuz?

müşteri no: 3974071

Merhaba @muratuz , aktivasyon işlemleri yasal süreç içerisinde yapılmaktadır. Başvurunuz bayram sürecine denk geldiği için uzadığını görmekteyim. Ekiplere bilgi iletildi. Sizi mutlaka bilgilendireceğiz.

Bayram sürecini anlayabiliyorum ancak ticket kaydı içinde kontrol ederseniz yasal sürecin Pazartesi yani bugün son gün olduğunu belirtti arkadaşlarınız. Hala bir aksiyon alınabilmiş değil ve sürekli aynı cevapları alıyorum.

Sürecinizi en hızlı şekilde tamamlamak adına tüm işlemleri sağlıyoruz :pray:

Merhaba,

TT ekipleri ankastre arızalı/ yok şeklinde bilgi vermişler. Yani TT’nin TurkNet 'e port vermemek için elinden gelen tabir-i caizse tüm yokuşu yaptığını düşünmeye başladım.
5 metre karşımızda bulunan evde internet bağlantısı aktif olarak kullanılabiliyor ancak ben şuan internet aktivasyonumu bu yüzden yaptıramıyorum. Kaybedecek vakit kalmadı ve sürekli aynı cevapları alıyorum. Bu konuda bir yetkili beni arayabilir mi?
Gerçekten bir mağduriyet oluşmaya başladı ve alt tarafı bir abonelik başlatılacak metro ethernet altyapısı çektirme talebim olmadı, basit bir vdsl bağlantısı yapılacak hepsi bu. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Merhaba, ekiplerden güncel bilgi talep ettik. Güncel bilgi aldığımızda mutlaka iletişime geçerek yardımcı olacağız :pray:

:slight_smile: ben artık aynı yazışmaları yapmak istemiyorum. Çünkü aynı cümleler yer değiştirerek bana tekrar yazılıyor. İlgilenen kimse bir zahmet arayabilir mi?

Talebinizi ilettim. En kısa sürede dönüş yapılacaktır.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.