Beklenen devam oyunu Marvel’s Spider-Man 2 çıkış tarihi açıklandı: İşte fiyatı

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games devam oyunu Marvel’s Spider-Man 2’nin 20 Ekim’de PlayStation 5 için çıkış yapacağını duyurdu. Devam oyunu yeni bölgeleri, içerikleri, görevleri ve daha fazlasını bünyesinde barındıracak. Şimdilik PS5 konsol özel oyunu olarak karşımıza çıkacak olan yapımın ilerleyen süreçte PC platformuna gelmesi bekleniyor.

Marvel’s Spider-Man 2 yakında geliyor

Beklenen aksiyon macera oyunu Ekim ayında geliyor. Oyun standart sürüm haricinde Deluxe sürümünü oyunculara sunmaya hazırlanıyor. Oyunun standart sürümü 69.99 dolar olarak karşımıza çıkarken Deluxe sürümün fiyatı ise 79.99 dolar. Şu an için Türkiye fiyatı belli olmayan oyunun Deluxe sürüm ön siparişler 10 ayrı kostümü ve daha fazlasını oyunculara sunacak.

Marvel’s Spider-Man 2, PlayStation’ın büyük beğeni toplayan Marvel’s Spider-Man serisinin bir sonraki oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. PlayStation / Marvel Games iş birliği kapsamında Insomniac Games tarafından geliştirilen oyunda iki farklı Örümcek Adam’ı kontrol edeceğiz.

Açık bir dünyayı bizlere sunacak olan yapımda Manhattan, Queens ve Brooklyn bölgelerini keşfedeceğiz. Bir yandan buraları keşfederken geliştirici ekibin belirttiğine göre bu bölgeler arasında neredeyse anında geçiş yapabileceğiz

Daha diğerini oynarken bile 100 FPS de oyundan atıyor.