Bu sorunu ilk defa 2 hafta kadar once fark ettim. Wifi uzerinden internete bagliyken, cep telefonundan Vakifbank uygulamasinda sorun yasiyorum. Uygulama normal sekilde aciliyor, sifremi yazdiktan sonra giris yaparken yukleme ekraninda kaliyor. Wifi baglantisini koparip mobil internete gectigim anda giris saglaniyor. Birkac gun once de PC`de Battle.net uygulamasinda benzer bir sorun oldugunu, hicbir sekilde updateleri inderemedigini ancak mobil internetten baglandigimda sorunsuz bir sekilde indirdigini fark ettim.
Destek kaydi olusturdum ancak gelen yanit su sekilde:
"…Yoğunluktan dolayı anlık bir kopma yaşamış olabilirsiniz. Size önerimiz · Tarayıcı geçmişini temizlemesi, farklı tarayıcılar kullanarak erişim sağlamayı denemenizi,
· Dns adreslerinin otomatik olarak ayarlanıp ayarlanmadığını kontrol etmenizi
· VPN kullanımı var ise kaptanız, VPN’den kaynakla bileceği bunların hepsini kontrol ettiğiniz ve sorun devam ediyor ise erişim sağlayamadığınız siteye Ping – Tracert atması ve sonucunu bizimle paylaşmanızı rica ederiz. "
Forumda ve internette benzer sorunlari yasayanlari gordum, genelde IPv6`nin kapatilmasi tavsiye edilmis ancak modem arayuzunde zaten kapali gorunuyor. Bugun DNS degistirmeyi denedim ancak o da fayda etmedi.
Merhaba,
İnternet güvenlik seçeneklerinden aile veya çocuk profili seçilmiş olabilir. Güvenli internet profili istemiyorum seçeneği seçili ise alperen arkadaşın dediği gibi bilgi verirsiniz.
@alperenatici musteri numarami profilime ekledim. Destek kaydi 48 saat gectigi icin kapanmis. @CKLasT bu ihtimali o zaman da gotmustum benzer konularda, o zaman da kontrol ettim simdi de baktim kapali gorunuyor.
Basitce soyle bir sey hazirladim, umarim sorunu daha iyi anlatabilmek icin yardimci olur. https://youtu.be/x4IS5_PxsC8
Selamlar @sandima, Vakıfbank Mobil Bankacılık uygulamasında sorun yaşadığınızı belirtmişsiniz. Bu durum tüm cihazlarda yaşanıyor mu? Bilgisayar ve tarayıcı üzerinden vakıfbank internet bankacılığına erişebiliyor musunuz?
Bu gibi durumlarda sorun yaşanan cihazdan farklı cihazlarla uygulamalara ve sitelere erişip erişemediğinizi kontrol etmenizi tavsiye ediyorum. Örneğin mobil cihazınızda bir uygulamaya erişmekte sorun yaşıyorsanız farklı bir cihazda denemenizi, web siteye erişim sorunu yaşıyorsanız gizli sekme ve farklı bir cihazda denemeniz sorun tespitinde yardımcı olacaktır. Tek bir cihaz özelinde sorun yaşanıyorsa internetinizle alakalı bir problem olmadığını düşünebiliriz
Vakifbank mobil bankacilik uygulamasini farkli bir mobil cihazda denedim ve sonuc ayni oldu. Tipki ekledigim videodaki gibi wifi uzerinden bagli oldugum surece sifre girdikten sonra yukleme aninda kaliyor, mobil baglantiya gectigim anda islem tamamlaniyor.
Bu durumda tahmin ediyorum ki sorun ya TurkNet baglantimda ya da modemde.
57220273 numaralı kayıt üzerinden ekipler sizinle irtibat halinde. Belirtilen işlemleri uygularsanız sorun tespiti ve çözümü gerçekleşir. Ben de takip ediyorum
Modem arayuzunde dns ayarini ISS’ye getirmem ve modemi yeniden baslatmam neticesinde sorun cozulmus bulunmaktadir. Su anda daha once problem yasadigim hem mobil cihaz hem de PCdeki uygulamalar sorunsuz calismaktadir. ilgi ve yardimlari icin teknik destege ve ozellikle murat beye tesekkur ederim. kolay gelsin