Bazı sitelere erişim sorunu

Mesela örnek olarak twitter ping değerlerini atacağım 1 saate kadar hiç bir problem yokken birden bazı sitelere giriş yapmakta sorun yaşamaya başladım bazı arkadaşlarda sorun yaşayıp sorunun kendi cihazlarından kaynaklı olmadığını belirtmek için konu açıyorum.

Ankara’da yurt dışı pingleri uçuşa geçti.
apex 200ms
pubg 186ms
discord eu central 190ms

1 Beğeni

Aynen bende ankaradayım pingler bi anda uçtu. Aynı zamanda çoğu siteye girilmiyor.

@EFG ilgilenir misiniz?

aynen bende Ankara’dayım

TurkNet Şeffaflık Raporu — Altyapı Çalışmaları, Hizmet Açılış ve Dönüş Süreleri site üzerinde arızada göstermiyor ya evet ucuza güzel internet veriyor firma diğerlerine göre aşırı aşırı iyi fakat müşteri hizmetleri yok ve internet arayüzleri güncellenmiyor bi an aklıma gelmedi online işlemler şifremi unuttum dedim mesaj geldi bir tane siteye yönlendiren yada müşteri hizmetlerine bağlanmamı söyleyen tıkladım linke böyle bir site yok :smiley:

@EFG bekliyoruz hala düzelmedi

sorun hala devam ediyor

Sorun hâlâ devam ediyor mu?

Arkadaşlar her konuya alperenatici etiketliyorsunuz ama bence süper güçleri yok.

1 Beğeni

Arkadaşlar selamlar, herkese öncelikle iyi haftalar diliyorum…

Dün yaşanılan bu sorun şu an hala devam ediyor mu? Bilgi verebilir misiniz? Eğer hala devam ediyorsa hızlıca aksiyonlarımızı alıp kontrol ettirelim.

1 Beğeni

Devam ediyor gibi gözükmüyor iyi günler

1 Beğeni

@celphtitled Önemli olan süper gücü olup olmaması değil forumda moderatör olması. Eğer forumda moderatör ise bizim aksimize TurkNet ile doğrudan irtibata geçip sorunu bildirebilir. En aktif moderatör o olduğu için onu etiketliyoruz.

1 Beğeni

Devam ediyorsa bana müşteri numaranızla birlikte yaşamış olduğunuz sorununuzu net bir şekilde özel mesaj üzerinden iletir misiniz? Bende arkadaşlarıma bilgi vererek size yardımcı olmaya çalışacağım.

Bu arada eğer sistem üzerinden bir kayıt açmadıysanız hızlıca Online İşlemler - TurkNet üzerinden bazı sayfalara erişemiyorum kategorili kayıt oluşturun. Arkadaşlarım destek kaydınız üzerinden hizmetinizi inceleyerek size yardımcı olacaklardır.

1 Beğeni

image
Şu anda bir problem yok gibi gözüküyor eğer bir problem olursa konuyu güncellerim iyi günler

Arkadaşın dediği gibi önemli olan süper gücünün olup olmaması değil. TurkNet üzerinden ping ile destek kaydı açtığımız zaman genelde oto mesajlar ile destek kaydı kapatılıyor. Bu yüzden alperenatici etiketliyoruz. Sizin de sorununuz yoksa konuyu meşgul etmeyin.

Yurtdışından TurkNet’in websitesine neden erişilmiyor? Sadece Türkiye üzerinden VPN bağlantısı kurarsam erişebiliyorum.