Başvuruda sorun yaşıyorum

Bugün Comnet’den TurkNet’e geçiş için başvuruda bulundum . Sesli onay vs her şeyi tamamladım . TurkNet uygulamasında “Başvuru aşamasında hata oluştu” yazıyor, Müşteri hizmetlerini aradım , manuel başvuru yapılacak dediler hala uygulama üzerinde aynı şey gözüküyor . Sorun nedir acaba ?


Müşteri numaram : *****

Selam @alpcas, hizmetini inceledim. Başvurunuz dün eksiksiz bir şekilde yapılmıştır. Şu an onay verilmesi bekleniyor. Muhtemelen gelişme olduğunda online işlem merkezimizde güncellenmiş olacaktır :pray:

1 Beğeni

Teşekkürler bilgilendirme için, Comnet ile iletişime geçtim herhangi bir eksiklik olmaması durumunda onay bereceklerini yazmışlar . Süreç bugün tamamlanır mı acaba ?

Genel olarak aktivasyon süreci 2 ila 6 gün sürüyor. Şu an aktivasyon süreci içerisinde yer alıyor. Ekipler bağlantıyı yapmak için adresinize geldiğinde son aşamada olduğunu düşünebilirsiniz.

Aynı mesaj bende de var. Ben de comnet’ten geçiş yapıyorum. Acaba bu onlardan kaynaklanan bir durum mu? Benim başvurumun durumunu öğrenebilir miyim? @Emrah.kulu

Ekipler adresime niye geliyor onu anlamadım ama az önce bir mail geldi "

TurkNet’le Özgür İletişime geçiş başvurunuzda sorun oluştu.

Oluşan sorun ile ilgili sizin şu aşamada bir işlem yapmanıza gerek yok."
diye

Churn işlemi yapıyorum , tek yapmam gereken modem üzerinden kullanıcı adı, şifre güncellemesi yapmak değil mi ? Sorun nedir onu da anlamadım bu arada .

Merhaba @mustafa.n, konuyu ilgili birimimize ilettim. Anlık bir hata oluşmuştur. Uzmanımız başvurunuzu tekrar yaparak size bilgi verecektir :pray:

1 Beğeni

@alpcas, başvurunuzu yaptığımızda mevcut operatörünüz belgeleri görüntüleyemediği için ret vermiştir. Uzmanımız tekrar başvurunuzu yapmıştır. Aktivasyon işlemleriniz tamamlandığında modem kurulumu yaparak hizmetinizi kullanabileceksiniz :pray:

Teşekkürler bilgilendirme için, Comnet mevcut internet hizmetini kesti şu an . Sanırım başvuruyu onayladılar , umarım kısa sürede aktivasyon sağlanır .

TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden tamamen onaylandıysa teknik ve destek modem şifre bilgisi yer almaktadır.

Comnet geçişlerde sorun yaşatıyor. Benide bize gelen bir başvuru yok diyerek aynı hatadan 1 ay beklettiler. En son şikayet var a yazdım sorun çözülmüştü.

1 Beğeni

@alpcas, Rica ederim :blush: Muhtemelen geçişe onay verildiği için kesinti yaşandı. Şu an güncel bilgi bulunmuyor. Gün içerisinde gelişme olduğunda www.turk.net/oim sayfamızdan bilgi vereceğiz :pray:

2 Beğeni

Geçişim tamamlandı teşekkürler

2 Beğeni

@alpcas, Rica ederim :pray: Keyifli kullanımlar dilerim :raising_hand_man:

1 Beğeni

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.