Başvuru öncesi altyapımın Yapa olup olmadığını anlayamadım

Merhaba, adresimi girdiğimde max 100/8 internet alabileceğim yazıyor. Bana yüksek upload hızı lazım. 8 yetersiz. 15-20 fazlası ile yeterli. Yükseklerde gözüm yok. :slight_smile:

Müşteri hizmetlerinizi aradığımda kimseye ulaşamadım. Çünkü geçmişte müşterinizdim. Sanıyorum hala telefonum sizde müşterinizmişim gibi kayıtlı. Sizin klasik durumlar… Müşteri ise canlı biri ile görüşmek zor. :smiley: Müşteri değilse şrak diye satışa bağlanırsın. :smiley:

Neyse, Yapa içinde upload hızlarınızın yüksek olduğunu duydum. 100/8 hız olunca, Yapa içinde mi, dışında mı anlayamadım.

8 mbit için attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değmez. Hali hazırda 100/5 internetim var. 20TL farkla 100gb kotalı 10mbit upload paketi alabiliyorum. TV de içinde. Kopma da olmuyor. Buralarda Türksat çok iyi. Ama 15-20mbit upload hızı alabileceksem direkt size yanlarım.

Aksi halde, alt komşu ile güçlerimizi birleştirmeyi düşünüyorum açıkçası. Bu hırt upload hızlarını çekemeyeceğim. İkimiz de upload paketi alacağız. 10 o, 10 ben. Tek ağ kurup, çift internete Broadband Link Aggregation yapacağız. Gıcıklığı ise ping artıyor. Ama 200/20 internet fikri fena değil. Realitede 160/16 falan olur o da. Olsun. Yeter.

Anladığım kadarıyla Telekom altyapısındasınız. Eğer daha yüksek upload hızı alabilecek olsanız altyapı kontrol esnasında web sitesi size bunu belirtirdi. Altyapınız yapa değil VAE. Maksimum 8 Mbps alabilirsiniz

1 Beğeni