Başvuru aşamasında hata oluştu

Aralık ayının 22 sinde başvuru yaptım ve 23 ünde belgelerim teslim alındı 25 inde tt*** ekiplerine başvuru da bulunmuşsunuz. bu gün ayın 29’u artık kurulum işlerimlerinin bitmesini istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
İyi Çalışmalar…

1 Beğeni

Merhaba size özel mesaj attım. Bana özelden müşteri numaranızı veya GSM numaranızı atarmısınız? Arka planda ilgili birime aktarıyorum.

1 Beğeni

Hala bir dönüş sağlanmadı. Durum can sıkıcı bir hal almaya başlıyor. Evime günlerdir kuruluma gelinmedi…

Arkadaşlar kimse kusura bakmasın herkes kendi işi ve sorunlarıyla muzdarip ancak konuyla ilgili bir an önce bilgilendirilmek istiyorum ancak görüyorum ki hiç bir şekilde geri gönüş sağlanmıyor çağrı merkezi ekibi zaten ilgisiz. Görüyorum ki burası da pek ilgili sayılmaz. Kimse tehdit gibi algılamasın ama bende işimden güçümden geri kalmak istemiyorum. Yarına kadar net bir sonuç alamazsam aboneliğimi iptal etmek zorunda kalacağım. Bu süreçte de böyle tecrübelendim. İyi kötü herşey için teşekkürler…
İyi çalışmalar…

Ben bu durumu tekrar dan arka planda yetkiliye bildirdim… Bildiriyoruz emin olun. Bundan da şüpheniz olmasın.

Merhaba @eco, öncelikle karşılaşmış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Müşteri numaranızı benimle özel mesaj üzerinden paylaşır mısınız? Size bu konuda destek olmaya çalıaşcağım. TurkNet çalışanıyım.

2 Beğeni

@eco arkadaşlarıma durumunuzu detaylı bir şekilde ilettim. Arka planda tüm incelemeler gerçekleştirildikten sonra size geri dönüş yapılacaktır. Biraz daha beklemenizi rica ederim.

2 Beğeni

Peki beklemedeyim. Tekrardan çok teşekkür ederim…

2 Beğeni

Anlayışınız için ben size teşekkür ederim. Gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.

2 Beğeni

Bir tek başvuru yapan siz değilsiniz hocam. Kim bilir gün içerisinde kaç kişi başvuruda bulunuyor. Sabırlı olup beklemekten başka yapacağınız bişey yok. İnternet aboneliğinizi iptal etseniz diğer iss’lerde farklı bir durumla karşılaşmayacaksınız. Pandemi döneminden dolayı bütün iss’lerde yoğunluk var.

Dostum yasal süreç olan 2-6 günü geçtiği için bu tepkim lütfen bilmeden müdahale etmeye çalışmayalım.

1 Beğeni

Bilmeden değil zaten burada TurkNet’lik birşey olmadığını Telekom ekiplerine ilettiklerinde anlamanız gerekmekte. Siz başvuruda bulunduğunuz anda port dolmuş olabilir. abonelik sözleşmesine devre numaranızı yanlış yazmış olabilirsiniz. Kurye eksik evrak göndermiş olabilir. Anlatmak istediğim bu.

Yok dostum isteğim üzerine evraklarımı düzenleyip mail yoluyla gönderdiler çıkartıp imzalayıp kurye arkadaşa teslim ettik. Bir sorun olsaydı onlarla alakalı düzeltmesi kolay kuruluma kadar olan süreç hızlı işliyor zaten ancak Her etap için 2-6 gün beklersek bunun sonu gelmez ki emin olum başka iss firmalarında daha hızlı sonuçlanırdı. Ben TurkNet ‘e işlerini yapmıyorlarda demiyorum. Bir ilgisizlik sezdiğimi belirtiyorum. Süreç hakkında gerçekten bilmediğiniz çok detay var. Sabırsız insan değilimdir sadece bu tür ilgisizliğe gelemiyorum. Yasal süreç diye söyledikleri gün bütün etapların sonu yani başvurudan kullanım anı için geçerki olduğunu belirttiler başta, daha sonra tt ekiplerine başvurduktan sonra ya çekildi. Klasik oyalama süreci bu. Sancaktepedeyim dostum burda ev yok :slight_smile: hangi dolu port…

1 Beğeni

Netspeed üzerinden altyapımızı sorgular mısınız? Port durumunu ve santrale uzaklığı gösteriyor.

1 Beğeni

Arkadaşlarım dün sizi konu hakkında arayarak işlemlerinizin arka planda gerçekleştirildiğini ve takip edildiğinin bilgisini iletmişler. Konunun takibindeyiz. En kısa süre içerisinde aktivasyon işlemlerinizi tamamlamış oluruz. Gelişme oldukça bende size bilgi vereceğim.

1 Beğeni

Evet doğrudur. Bilgi edindim, beklemedeyim. Umarım en kısa sürede çözülür. Çok sağolun.

Merhaba @EFG , işlemlerim tekrar kuruluma alınmıştı hata giderilmek üzere ancak şuan tekrar hataya düşmüş durumda 2 haftadır bu internet bağlanmıyor. Kuruluma gelinmiyor 2 gün içerisinde bağlanmazsa iptal dilekçesini göndereceğim yeteri kadar beklediğimi düşünüyorum.TurkNet den çıkmak istemiyorum ancak beni zor duruma sokuyorsunuz. Engelli bir bireyim zaten. İşlerim aksıyor benimde. Kimse kusura bakmasın ancak yapabilecek hiç bir şeyim yok. En fazla 2 gün daha verebilirim size. İyi çalışmalar dilerim…

Hala daha bir ulaşım sağlanmadı, bilgi verilmedi. Sadece bekliyorum…