Başlamadan Biten Turknet Maceram

Arkadaşlar merhaba, daha önceden halihazırda TurkNet müşterisiydim. Fiyat artışından dolayı bir anlık kızgınlıkla millenicoma geçmiştim, yakın zamanlarda sürekli ping sorunu yaşıyordum. Müşteri hizmetleri sorunu çözemedi, bende tekrar TurkNet 'e geçeyim dedim. Bu sırada ping sorununun aslında millenicom kaynaklı değil de benim bilgisayarın wifi kartı güncellemesinden kaynaklı olduğunu anladım. TurkNet 'e geçiş için evrakları tamamladık, arandık onay verdik. Millenicom 3 aylık süre dolmadığı için onay vermedi, 2 haftalık süre vardı dolmasına, bekleyelim dedik süre bitti. Evraklarımız hazırdı ve normal şartlarda geçiş için bir engel yoktu, tekrar onay verdik. Millenicom bu sefer de e devlet üzerinden onaylanan evraklarda imza yok diye onaylanmadı. 2 defa başvuruyu tekrarladık değişen bir şey olmadı. Bende başvuruyu iptal ettim.

1 Beğeni

Selamlar @h.artiran, başvuruyu iptal etmenize üzüldüm. Dilerseniz yeni bir süreç başlatıp aktivasyonunuzun öncelikli olarak ele alınmasını sağlayabiliriz. Bir özel mesaj uzağınızdayım :heart_hands:

Millenicom imzalı evrak olmadığı için kabul etmemiş, millenicom zaten kendi bilgisayar ortamında imzalattığı evraklarla taşıyor. Bende TurkNet 'e aynı şeyi teklif ettim kabul etmediler uğraşmak istemedim.

Eski usulle yapsaydın hiç bu kadar uğraşmazdın. Gerçi TurkNet edevlet üzerinden başvurulabilir yapmayı hedefliyordu galiba.

Geçmek isterse yetkili arkadaşlarım yardımcı olurlar.

2 Beğeni