Başka operatörden geçiş ve cayma bedeli

Ben başka operatörden olan ttnetden TurkNet 'e gacis yaptım bana 240 TL cayma bedeli karsilicaz dediler. 31.01.2022 tarihinde başvurun onaylandı ve bana modem id şifrem geldi ve giriş yaptım hızım hep düşüktü 02.02.2022 tarihinde hız düşüklüğü için destek kaydı oluşturdum ve bu sefer o tarihten bu tarihe kadar hiç İnternet hizmeti alamadım, ttnet kullanırken hiç bir sıkıntı yoktu. Bana bölgenizde TT kablo yenilemesi yapıyor diye bilgi verdiler, TT galiba benim TurkNet 'e geçmemi beklemiş ve bugünde bitti olarak sayarsak 4 gün den beri kaplo alt yapısı yapılıyor ve ben İnternet hiç kullanamadım buraya kadar hersey normal şimdi asıl merak ettidigim konuya tekrar gelirsek ben ilk 6 ay 60 TL ödemem gerekirken daha 4 gün olmasına rağmen ve bu 4 gün hiç İnternet kullanmama rağmen bana 100,64 TL fatura çıkartması normal mi veya bisey yapmam gerekiyor mu çünkü bana cayma bedelinden dolayı ilk 6 ay 40 TL indirim yapılacak dediler ve 4 gün olmasına rağmen ben hiç İnternet kullanamadım 4 gün parasını da keserler mi?

Taahhüt cayma bedelini TurkNet faturanızda indirim olarak geri alabilmeniz için mevcut operatörünüzün size çıkardığı taahhüt bozma faturasını 0 212 216 55 60’ya fakslamanız veya TurkNet Online İşlemler ya da Mobil Uygulama üzerinden bize göndermeniz yeterli. Gerekli kontrolleri yaptıktan sonra indiriminizi faturanıza tanımlayacağız

şeklinde bir bilgi var sık sorulan sorular sayfasında. Eğer siz eski sağlayıcınızdan aldığınız cayma bedeli içeren faturanızı yüklemediniz ise onu online işlem merkezi üzerinden yükleyin. Eğer yüklediniz ve onaylandı ise fatura adımından bir destek kaydı oluşturun faturanız tekrar düzenlensin veya bir sonraki faturada indirim olarak tanımlansın.

TurkNet ön ödemeli fatura sistemini kullanır. Hizmet almaya başladığınız günden itibaren size 30 günlük internet kullanım faturasını çıkarır. Arızanız giderildikten sonra kullanmadığınız günler için yine online işlem merkezi üzerinden fatura adımında bir destek kaydı oluşturun. Kullanmadığınız günler bir sonraki faturanıza indirim olarak yansıtırlır.

3 Beğeni