Başka il de modem iadesi

Ben öğrenciyim evime TurkNet bağlattırdım ayın 9 unda ailemin yanına döneceğim çünkü mezun oldum buraya geri gelmeyeceğim ama önümüzdeki iki gün sanırım TurkNet bayileri çalışmıyor bayram ve arifeden dolayı hadi bayaramı anlarımda arife neden çalışmıyorlar anlamıyorum internette haritalarda bayilikleri gözükmüyor bayiliklerin özel telefon numarası yok çalışma saatleri yok arayıp soramıyorum eğer ailem de TurkNet kullanıyor buyüzden iki internete gerek yok bu modemi teslim etmem gerek başka bir ilde teslim etmem mümkünmü eğer değilse ücretlendirme ne kadar olacak ?

Merhaba @Seda
TurkNet’in bayisi bulunmuyor bundan dolayı mülkiyetli olarak modem kullanıyorsanız Torun Center, Garden Office Fulya Mahallesi Büyükdere Caddesi NO 74 A Blok Pk 34394 Şişli İstanbul adresine gönderim sağlayabilirsiniz.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim bu işlemi yaparken yanında başka bir işlem yapmam gerekiyor mu

Merhaba @Seda kullandığın alt yapı nedir.

Fiber ise iptal işlemi uyguladıkdan sonra sana sms gelecek cihazları iade edin diye modemi ve gpon istediğin yerden kargoyla yollaya bilirsin.

VDSL alt yapısı varsa modem sana ait oluyor.

İptal işlemi ve modemi kargoya verdikten sonra hiç bir işlem yapmanıza gerek kalmıyor.

Merhabalar, modem ve aparatları eksiksiz teslim etmeniz gerekiyor. Kargo içerisine ad soyad ve müşteri numaranızı içeren bir not bırakmalısınız :innocent: