merhaba misafir ağa hız kısıtlaması koyacagım fakat kendi ağıma maximum hız vermeme rağmen benim ağımdaki hızda da ufaktan düşüş oluyor. kendime verecegım maximum hızı vermeme rağmen bu durum oluyor.
kendime verdigim hız ;
merhaba misafir ağa hız kısıtlaması koyacagım fakat kendi ağıma maximum hız vermeme rağmen benim ağımdaki hızda da ufaktan düşüş oluyor. kendime verecegım maximum hızı vermeme rağmen bu durum oluyor.
kendime verdigim hız ;
Merhaba @s4anayts, bu konuda tabir-i caizse modem canavarları @tsunami ve @KASPAROV size cevap vereceklerdir
Merhaba @s4anayts modeminizin aldığı hız 41432 kpbs mi? ve misafir ağına ayarlamadan sadece ana ağa kısıtlama yapmak istediğiniz de aynı 300 kbps lik bir düşüş yaratıyor mu? birde modeminiz tplink in hangi model modemi other seçeneği yerine DSL seçeneğini seçerseniz hattan gelen max değeri alabilirsiniz.
Hoş geldin @KASPAROV. İyi ki geldin
Hoş buldum @EFG rica ederim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Teşekkürler @KASPAROV
İlk siz yaptırmaya çalışın olmuyorsa yaparız birşeyler @tsunami arkadaşım.
Modem TD 9970W misaifir ağa 1024kbps download, 512kbps upload veriyorum. Kendimede orada yazan rakamın hepsini veriyorum. Fakat bende 7-8mbpslik düşüş oluyor. @CKLasT @KASPAROV
bant genişligini maximum değerler yazınca çıkan speedtest sonucu
buda bant genişligi ayarını kapatınca hızım
buda other seçenegini seçip yaptıgım speedtest
Başka yazılım varsa onları dene eski modem olduğu için yapıyor olabilir.
Kablosuz - kablosuz gelişmiş - izalasyon diye birşey var belki olabilir.
Kablosuz ağların kanalını değiştire biliyor musun belki çakışıyorlardır ?
kablolu baglantıda da hız düşmesi var. yine de etki eder mi?
Modeme internet 41 hız geliyor kayıp oluyor testler 38 görünüyor, işlemciye daha da yük binince bir daha düşüş oluyordur eski modemden fazla birşey bekleme yeni modemde bir deniyeyim nasıl olur bilemem hiç denemedim.
Bende öyle düşünüyorum, en son 2017 de güncelleme gelmiş modeme