Bağlantım Sürekli Kopuyor Sorun Bende Değil

Merhaba,

Bütün olayları tane tane anlatacağım ve umarım sorun bu sefer çözülür. 2 aydır bağlantım sürekli sürekli günde 50-60 defa kopuyor. Modeme reset atıyorum 5 dakika idare ediyor sonra tekrar gidiyor. Binada sorun yok, diğer ISS’lerin müştelerileri sorunsuz olarak girebiliyorlar internete. Türk Telekom yetkilieri de söyledi bunu.

İnternet bağlantım yaklaşık 60 gün önce kopmaya başladı, gün içerisinde (Sabah 10:00 Akşam 21:00) kopuyor sürekli. Destek kaydı oluşturdum, 3 defa Türk Telekom ekipleri geldi, iç tesisatta sorun olmadığını söylediler. Zaten açılan destek kaydında da Türk Telekom sistem mesajında “TT / Müşteri Kaynaklı Arıza Yok.” yazıyor.

TurkNet sorunu bulamadı ve yeni aboneymişim gibi kutuya etiket açtırıp kurulumu sıfırdan yaptırdı. Kurulumu gece tamamladım ve hiçbir sorun yoktu eskisi gibi. Dediğim gibi gece saatlerinde kopma olmuyor.
Sabah baktım ve az önce tekrar kopmalar başladı.

Sorun nerede olabilir? İş görüşmelerine giriyorum ve sürekli olarak kopuyorum toplantılardan.
Faturama hiçbir indirim zaten yansıltılmıyor. Hadi bundan geçtim aniden başlayan ve çözülemeyen bir sorun var. Servis sağlayıcımı mı değiştirmeliyim? Çünkü sadece ben yaşıyorum sorunu.

1 Beğeni

Merhaba, oturduğunuz muhit çevresinde internet kullanımının yoğunlaştığı saatlerde altyapı kaldırmıyor olabilir.Telekom ankastrelerini de kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.Ayrıca Telekom aboneleri soru yaşamıyor olabilir TurkNet’e ayrılan bant genişliği ile Telekomun kendi abonelerine ayırdığı genişlik aynı değil forumdaki konuları gezdiğinde komşusuyla aynı altyapıyı kullanan abonelerin farklı pingler aldığını okuyabilirsin.

1 Beğeni

Destek kaydınıza atlak kontrolü talep ediyorum şeklinde not yazın

1 Beğeni