Bağlantı Sorunu -1

Artık yeter ya kardeşim. Bilgisayarda adam akıllı hız alırken evde hiçbir telefonda internet çekmiyor. 9 MBPS Download’a 0.05 Upload nedir? Ya bunu düzeltirsiniz bu altyapıyı yada artık ben gidicem yasal yola başvurucam. Önceden 40 50 alıyorduk mobilden şimdi 9 bu nedir ya? Modem resliyoruz onu resliyoruz bişey olduğu yok. Geçiştirip duruyorsunuz. Bunu düzeltmediğiniz sürece yasal yola başvurucam artık yeter.

merhaba vdsl diye tahmin ediyorum hat değerlerini atarmısın ayrıca sorun modemin wifisi kaynaklı olabilir kablolu hız testi yapabilirmisin.

Sana bir soru, bilgisayardan kablolu olarak normal hız alıyorsun ama Wifi ile düşük hız aldığını belirtmişsin. Sence bu sorun nerden kaynaklanıyor ? Bunun TurkNet veya altyapı ile ne alakası var ? Kullandığın modemde Wifi sorunu olabilir ya da çevrende çok fazla Wifi paraziti olduğu için sorun yaşıyor olabilirsin. Bu sorunun TurkNet ile bir alakası yok.

Selamlar @ArdaAk, altyapınızda bir sorun olsa idi kabloluda da hız problemi yaşardınız. Sorun modeminizin donanımında ya da yazılımında. Farklı bir cihaz ile test edebilirsiniz.

Tam düzeldi derken bu seferde artık bağlantı kopmaları başladı. Sürekli internet gidip geliyor. Bi anda ethernet bağlantısı ve wifi bağlantısı kesiliyor modemin DSL kablosunu çıkarıp takmadan kendine gelmiyor.

Kabloluda zaten yaşıyorum. Uzun süre 6 8 mbps alıyorum ondada uploadımda düşüyor aynı zamanda. Son zamanlarda zaten fazlalaştı onu anlamadım gitti.

Modem daha yeni, imkanı yok olmasının. Test edip almıştık zaten. Uzun süre sorun çıkartmadı şu hafta boyunca ne olduysa, kabloluda uzun süre 6 7 mbps veriyor sonra gidip geliyor yükseliyor geri. Wifi sorunuda aynı şekil şu hafta başladı tek.

Modeme kadar ulaşan hızınızda bir sorun görünmüyor. Yakın zamanda oluşturulmuş bir destek kaydınız yok. Oluşturursanız santralden ankastreye kadar inceleme yapılır.

Bi oluşturayım, inceleme yapılsın vallaha büyük ihtimalle gelen kabloda bir sorun var.

Gelişme olursa, yeni konu ile bilgilendirme yazısı yazıcam.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.