Selamlar
Aboneliğimin başlangıcından beri sık sık anlık kopmalar ve bazende uzun süreli kopmalar yaşıyorum.DSL ışığı kırmızıya dönüyor ve yeniden başlatana kadar düzelmiyor.Abonelik için türk telekomdan gelen yetkiliden satın aldığım vodafone yazılımlı zte zxhn h168a v2.1 modelini kullanıyorum.Aynı hatta farklı bir modemle denediğimde herhangi bir kopma sorunu yaşamadan kullanabiliyorum.Kendim ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba, hızınız olması gerekenden biraz yüksek verilmiş. Birde paketinizi destek kaydı açarak 75 download 20 upload a sabitlettirip dener misiniz?
26 dakikada 131 bin CRC hatası almışsın, bu yüksek, yapabileceğin iki seçenek var. Ya hızını 75 Mbit gibi daha stabil bir hıza düşürmelerini isteyeceksin. Ya da Keenetic gibi SNR-hız ayarlı bir modem alırsanız kendiniz ayar çekip daha sorunsuz bir kullanım yapabilirsiniz.
Hız düşürmek bedava, keenetic modem almak 2500 liradan başlıyor.
En garanti çözümü aslında Keenetic almakta, ancak biraz masraflı Keenetic al kafan rahat etsin, ben aşırı memnunum cihazlarından. Çevremdeki herkese öneriyorum. Türk Telekom DSLAM ları ile chipsetleri çok uyumlu çalışıyor. DSL de aşırı CRC üretmiyor.
Hız düşürüp denedikten sonra olmazsa son çare olarak yeni modem alacağım artık yapacak birşey yok.
Hızımı düşürmelerini istedim tekrar deneyeceğim.
Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.