Baglantı altyapı Sorunu

TurkNet 'e basvurdum 25.11.2022 de dün bi ekip geldi alt yapı için baska ekip gelcek dedi gitti şimdi problem şu altyapıda 100mpbs destekliyor dıyor sorgulama yaptıgımda acaba baglantılarmı yapılmadı gelen baska ekip gelcek vs diyor diğer operatörle 16sında son faturam var o zamana kadar geçiş sağlanırmı acaba Destek no 58***912

Selamlar @Onur86, foruma hoş geldiniz :raised_back_of_hand: Başvuru sürecinde yaşadığınız durum için yerel sağlayıcıdan bilgi talep ettik. Gereken adımları atacağız :handshake:

Bekliyorum umarım ızun sürmez yoksa tahahütü uzatmak zorunda kalacam

Herhangi bir gelişme yok sanırım tt ile tekrardan uzatcaz anlasılan tahahüt zamanı geldi

Tekrar selamlar, süreciniz ile alakalı gereken adımları attık. Öncelik ve hassasiyet talebimi yineledim. Yerel sağlayıcı ekiplerinden bilgi bekliyoruz :raised_back_of_hand:

Sözleşme yapmadan Şu anki interneti TurkNet e taşıyıp taahütsüz olarak kullanıp süre kazanabilirsiniz. Zamanında bende öyle yapmak durumunda kaldım. Sözleşme bitimine 10 gün kala çare ararken TurkNet bir anda geldi kabloları döşedi gitti. Ondan sonra aktif olması için 6 ay bekledim ama şükür lasım ayında aktif olarak kullanmaya başladım. O süreçte bende TurkNet vdsl kullanarak bekleme de kaldım. Bir hafta 10 sonra kablo döşese sözleşmeyi imzalamıştım. O konu da çok şanslı idim.