Bağcılar GigaFiber

Merhaba herkese,

GigaFiber için İstanbul ili Bağcılar ilçesinde operasyon devam ediyor mu? Yoksa belediye kaynaklı engellemeler bulunmakta mı? Konu ile ilgili yetkili arkadaşlardan resmi olan bilgiler alabilirsem konuyu belediyeye taşımayı planlıyorum. 600 metre uzağımda olan kuzenimde ve tüm mahallesinde GigaFiber bulunuyor ama onun bulunduğu yer Esenler belediyesine bağlı. Konu ile ilgili buradan ya da özelden mesajlarınızı lütfen bekliyorum.

Vermezler. Bağcılar hakkında alınan en net bilgi şuydu

Daha önce zaten güneşli ve çınar mahallesi gigafiber planlarına eklenmişti ancak bir süre sonra planlar arasından çıkarılmıştı. Bu benim gözümde belediyenin onay vermediği bilgisini doğruluyor…

1 Beğeni

Selamlar @erdemozk, sizleri tekrar burada görmek güzel :raising_hand_man: Belediyeyle alakalı durum devam ediyor. İzin ve prosedürler tamamlandığında aktivasyon süreci devam edecek :innocent:

1 Beğeni

Selamlar @alperenatici, çok teşekkürler. Sizleri görmek de çok güzel :raising_hand_man:t2: Ben CİMER vasıtasıyla bilgi edinme başvurusu yaptım. Geri dönecek cevaba göre Bağcılar belediyesine gitmeyi planlıyorum. Belediye başkanı değişti ama bu projelere karşı fikirler değiş midir emin değilim :neutral_face: CİMER cevabına göre görüşme sağlamaya çalışacağım. GigaFiber her yerde olmalı, hepimiz bu güzel hizmetten sonuna kadar yararlanmalıyız :ok_hand:t2:

2 Beğeni

2023’ü bekliyorum her eve 100 mbps altyapı diyen ulaştırma bakanlığını ciddi şekilde darlıyacağım. Böyle belediye olmaz olsun. Kolaylık yapacağına zorluk çıkartıyorlar.

Adım gibi eminim Bağcılar malum telekom müdürlüğünün bu işte parmağı var. Arka planda birşeyler dönüyordur. Onlar açıktan istediği yere fiber çekiyor belediye sorun çıkarmıyor.

1 Beğeni

Sultangazi de en son bazı TurkNet çalışmaları gördük, belediye kaynaklı sorun çözüldümü acaba ?

Anlamadığım nokta Esenler belediyesinde takır takır bağlıyorlar da Bağcılar belediyesinin sorumluluk alanına geçince neler oluyor? Biraz Esenler’i örnek alsa bari

Bahçelievlerde öyle 4 farklı altyapı var orada da. Hepsi akp belediyesi ama bir bağcılar böyle vatandaşın aleyhine çalışıyor.

1 Beğeni

Esenler, Davutpaşa üzerinde 2 hafta önce kutuyu takıp gitmişler her mahallede var neredeyse ama işin diğer aktivasyon kısmı ne zaman tamamlanır? Belediye kısmıyla alakalı bir sıkıntı mevcut mudur? Esenler belediyesine, “şirket ile ortak çalışma yürüterek ivedi şekilde fiber internet hizmetinin tarafımıza sağlanmasına destek olursanız memnun olurum…” gibisinden bir şeyler yazmıştım olumsuz bir dönüş olmamıştı ama teyit etmek istiyorum mümkünse

Selamlar @piecess, bölgede aktivasyon çalışması devam ediyor. Süresi hakkında ortalama bir şey söylemem yanıltıcı olur. En kısa sürede GigaFiber hizmetiyle buluşmanız dileğiyle :rocket:

Bağcılar Gigafiber için bir gelişme var mı acaba?