Aydın Ping Sorunu

Merhaba, Aydın’da ping sorunum var bir kaç haftadır. Normalde 12 13 ms olması gereken ping değerlerim 19 21 arası değişiyor. İstanbul pop noktasına olan pinglerim artmış bulunmakta bu konuyu hangi birim bakabiliyor veya yetkili varsa sorunuma bakabilir mi ?

Destek kaydım: 59601085

Selam @fspdrop, arandığınızı ve test sonuçlarının sizden beklendiğini görüyorum. Ben de kaydınızı takip ediyorum :handshake:

aynı sorun için bende destek kaydı açtım ve aldıgım cevap şuydu

ping sorunu ile ılgılı genel bir problem bulunmaktadır sunucularda bulunan genel arıza ping degerlerini ektilemiş durumdadır önümüzdeki hafta sonuna kadar sorun gidirilecektir

3 tane ekran görüntüsü attim pinglerim yüksek çıkmakta. Normal değerleri 12 13 ms olurken. 19 20 kadar çıkıyor. Biran önce düzeltilirse sevinirim.

Selam @fspdrop, gerçekleşecek olan network çalışması sizi de kapsıyor. Hafta başı itibarıyla probleminizin devam edip etmediğinin kontrolünü sağlayalım :raised_back_of_hand:

Hafta başında çözülür de sorunsuz internet deneyimi yaşarız. İlginiz için teşekkürler.

1 Beğeni

Değerlerin normal olduğu şekilde geri bildirim oldu. Başka testler olmasa elimde inanicam ama ne yazık ki daha düşük değer alanlar var. En düşük ping sözünüz noldu merak ediyorum.