Ayda 1 kesilen internet

Selamın Aleyküm arkadaşlar. TurkNet’i 1 yılı aşkın zamandır kullanıyorum gayette memnunum. Ancak artık ayda 1 internet kesiliyor. Anlam veremediğim bir şekilde bunu sürekli yapmaya başladılar. Bunun Çevremdeki yeni gelen aboneler veya Türk Telekom ile bi bağlantısının olduğunu düşünüyorum. Sürekli sokağımızda bulunan port için gelen Türk Telekom ekiplerinden sonra illa ki internet kopukluğu oluyor. Acaba yeni abonelere bizde bulunan portu verme gibi durumlar olabiliyor mu? Cidden sıkıldım bu durumdan çözümde bulamıyorum.

Her ne kadar porta dokunmuyoruz dense de TT bunu yapabiliyor. Hat değerleriniz de herhangi bir değişim yok ise portunuza dokunmuyorlardır. Değişim var ise portunuzu başkasına, size de başka portu veriyorlardır. Ancak bölge de başkaları arıza yaşayıp, o arada deneme amaçlı portunuzu başka kullanıcı da deniyor olabilirler, veya saha dolabında bir problem var ise, çalışma vb durum da olabilir. Bundan kaynaklı bir sorun olabilir. Ayda 1 defa ise kopma sorunun pek telaş edecek bir durum yok.

Peki çözüm nedir? Anladığım kadarıyla biz hep bu sorunla karşılaşacağız. Port değiştirdiklerinde suçlu olan Türk Telekom yetkilileri olmuyor mu?

1 Beğeni

Evet ama kanıtlamak zor :smiley: Her zaman yaşayacaksın diye birşey yok aslında. Belki de sorun farklı bir durum dan kaynaklı olabilir. En iyisi OİM den bunun için bir kayıt aç. Arkadaşlar bir incelesin…

Merahaba

Destek kaydı açarak hattınızı kontrol etsinler

Destek kaydı açtım ancak bir arpa boyu yol katedemedik maalesef.

1 Beğeni

@barin, açtığınız destek kaydı numarasını bana özel mesaj üzerinden iletir misiniz? Ben size bu konuda yardımcı olmaya çalışırım.

2 Beğeni

“ 48876761 “ çok teşekkür ederim sağolun

1 Beğeni