Zaten söylediğinizi ima ettiğim bir durum da yok. Kullanıcı abone sayısı gösteren sizsiniz. Fakat sorun olduğunu düşünen ve gören sizseniz, bildirebileceğiniz ilgili makamı söyledim sadece.
Siz bildiğiniz en iyisi ile devam edin, farketmez ama bu kodların bu şekilde önerilmemesi gerekliliğini aktarmak durumundayım.
Keza hattına ters etki yapan kullanıcıları da deneyimlemiş olduk.
2 günlük kullanım sonucu SNR ayarım (2DB) değerlerim böyle iyi mi yoksa 3 ve 4db ayarlarınıda denemem gerek mi ? açıkcası bana oldukça iyi geldi Buffer testi sonucuda ekli 70 /15 sınır ile
Sizn yerinizde olsaydım SNR’yi 3 veya 4 yapar ve CRC hatasının çok daha az oluştuğu kararlı bir nokta arardım, çünkü oyun sırasında CRC hatası alırsanız ufak da olsa drop yaşayabilirsiniz ve drop yaşayacağıma 10 Mbit daha az hız alayım daha iyi
Şu an 3 ile denemedeyim, bir sorum daha olacak. Bu altyapı sorgusu olsun. Hızlarım sıfır. Cat6 kablo çektirsem bir fark olur mu, yoksa sorun dolapta mı? Altyapı sorguda Göknet 72 Mbps gösteriyor.
Valla en son kabloda sorun vardı, biri yapmak için geldi. Ölçüm yaptığında 60-50 falan geliyor demişti, o aklımda. Anlaşılan sorun bende değil o zaman.