Asus dsl ac51 internetim 30 dkda bir kopuyor

galiba asus larda kronik problem varmış. saat 18:09 dan sonra 30 dakikada bir internet gidiyor. bağlantı koptu olarak ta gözükmüyor her şey normal görünüyor ama internete erişemiyorum. modemi yeniden başlatınca düzeliyor. bunu birkere çözmüştüm modem ayarları vardı ama modemi sıfırlamak zorunda kaldım. ayarlar kayboldu şuan yine kopuyor internetim.

Merhaba, asus modemlerde genel bir sorun yani yazılımsal bir problem var, eğer modeminiz güncel değilse güncellemeyi deneyebilirsiniz veya eğer modeminiz güncelse eski bir sürümünü yüklemeyi deneyebilirsiniz.

denedim daha önce çözülmedi.

Sürüm 1.1.2.3_790 İndirip yeniden kontrol eder misiniz? Genelde bu sürümde daha stabil bir kullanım sağlanmaktadır eğer aynı şekilde sorun devam eder ise 805 sürümünü deneyebilirsiniz veya direkt olarak Asus Teknik Servisi ile iletişime geçmenizi öneririm.

1 Beğeni

Daha demin biri 805 sorunu çözmüş. test yapıyor şuan umarım bir daha olmaz.

1 Beğeni

Merhaba @hersey, yazılımsal bir sorun olabilme ihtimali var mı? İsterseniz bu durumu modem üretici firmaya bir danışın. Eğer yapılacak işlemler sonrasında sorun hala giderilmezse bize bir destek kaydı oluşturun. Biz de kontrol edip size net bir bilgi vermeye çalışalım.

1 Beğeni

Aynı modemi kullanan birkaç arkadaşım var yine aynı sorunları yaşıyorlar.


805 e geçtim yine kopma devam ediyor malesef

Hat zayıflamanız biraz fazla iç tesisatınızı kontrol ettirdiniz mi ? modeminizi ankastreye bağlama şansınız var mı ?

Modem direk ankastreye bağlı zaten hocam.

790 damı aynı şey mi yaratıyor

Tt tarafında sorun var sanırım. Direk ankastreye bağladığına göre .

Merhaba hat zayıflaman fazla snr değerin sınırda muhtemelen akşam belirtiğin saatte yoğunluktan dolayı snr değerin düşüyor kapatıp açıncada modem stabil snr değeri i yeniden ayarlıyor arıza kaydı açıp kontrol ettir derim.