Ne olarak değiştirmemi istiyorsunuz?
Turknet çalışanının dediklerini yaptıktan sonra Twitter’da görüntü açamıyorum tweetler yükleniyor fakat görüntüler yüklenmiyor
Merhaba
İpv6 bazı modemlerde uygun olmadığı için verilen kişiler kullanıma uygun olana okadar kullanmaması daha iyidir.
ipv6 uygun olduğunda daha sonradan kullanabilirsiniz.
Stabillikle alakası yok hocam. Zyxel abpm3 te sorunsuz kullanıyorken abpm4 geldi İnternete çıkamaz oldum. Keenetic aldım kaç aydır sorunsuz ipv6 kullanıyorum sonrasında arkadaşın ac51 ini kullanmak için aldım o da ipv6 ya çıkmıyordu. Bi geçen hafta ipv6 ile sorun yaşadım 3 4 günde çözüldü
Uyumlu olması yetmiyor. Yazılımsal sorunlar olabiliyor mesela örnekteki zyxel abpm3 sürümünde ipv6 kullanabiliyorsunuz ama daha sonraki çıkan sürümlerde ipv6 çalışmıyor
Çoğu kişi sorunu var düzgün birşekilde çalışsaydı. sorununa direk cevap verilirdi. Şuan kimse sebebini bilmiyor. Yazılım güncellemesi veya ipv6 düzeltilmesi gerektiği için. bekliyoruz.
Selam, burada ki “Modemde IPv6 Ayarları Nasıl Yapılır?” linkten ayarları yapabilirsiniz.
Not: Sürümü 790 ve 475 sürümünde yapım ayarları ve “Güvenlik duvarı” seçeneğini devre dışı bırakmayı deneyin.