Artan fiyatlar

slm forum ben yaklaşık 5-6 yıldır turknetliydim bulunduğum küçük ilçede TurkNet nedir bilinmezdi 30 ye yakın ev-iş TurkNet yaptırmıştım adil kullanım kotası nedeniyle TurkNet tercih etmiştik daha sonraları hattımızın desdeklediği hız kadar bağlanıyorduk.pandemide ana oparatör 16 mb hızla eba ve zoomda sorun yaşamazken bizler 30 mb lerde süründük.neyse geldik bugünlere şu anda evim alt yapısı 30 destekliyor bazı yerlerdeki hatlar 50-75-100 kadar çıkıyor .işin asıl meselesine gelelim 16-32 mb hız ancak alan binayla 100 mb alan bina aynı parayı verecek 95 tl çıkıyormuş 1 temmuzda üzülerek turknetden 69 tl aynı şartları sunan başka bir oparatöre online baş vurdum 2 saatde hat geçişim yapıldı 1 haftadır aynı hız aynı değerleri alıyorum. keşke TurkNet 16-32 gibi düşük hızlarda fiyatı arttırmasada 75-100 gibi hızları arttırsa yada kademe konsaydı azdan az çokdan çok bizim gibi daimi müşterileride kaçırmazdı aylık26 tl fark yılda 312 tl tasarrruf başka açıdan 69 nire 95 nire

Devlet sırrı değil ya bunlar?! Geçtiğiniz paketi ve iss nin linkini de paylaşın. Belki faydalanmak isteyenler, arayışta olanlar vardır

Muhtemelen yeni ISS ComNet :smiley:

Arayışta olanlar bunu bulabiliyor. Farklı ISS lerin kampanyalarının TurkNet Forum üzerinde paylaşılmasının taraftarı değilim hele bir tanesi var adını duyduğum zaman bile iğreniyorum :hugs:

1 Beğeni

75 ve 100 mbps hizmeti 95 TL ye alanlara soralım bir de bakalım fikirleri ne? :upside_down_face:

2 Beğeni

içim bir ‘‘kıpır kıpır’’ oluyor :smiley:

1 Beğeni

İşte aradığım ne istediğini bilen kullanıcı ! en azından adam neden memnun olmadığını belirmiş ve neden başka bir firmaya geçtiğini anlatmış, ister pişman olacak ister olmayacak ama rekabetin önemi burada işte, her yerde insanlar ekonomik çözümleri sunanları tercih eder, müşteri daima haklıdır (!)

Müşteri her zaman haklı olmayabiliyor. Kilit nokta bilinçli ve ne istediğini bilen tüketici :hugs:

Ülkenin sosyo-ekonomik değerlerine bakacak olursak talep hep ekonomik çözümlere kaydığını görebiliriz, bunun ülkemizde somut örnekleri oldukça çok var standart internet kullanıcıları sürekli daha ucuz seçmek isteyecek, mobil operatörlerin de alternatifleri olduğu gibi kullanıcılar sürekli alternatif ararlar mesela yan sanayi kavramı bu yüzden vardır.
Siz müşteriye haksız derseniz seçimlerine de saygı duymuyorsunuz demektir. Firmalar seçenek sunar kullanıcı bunu seçer yada seçmez o kendi kararıdır iyi yada kötü olsada asla haksız değildir. Haklılık ya da haksızlık kavramını firma belirleyemez.

2 Beğeni

benim amacım TurkNet 5-6 yıl iyi fiyat hızlı internet politikasının büyük oparatörler gibi bir sayıya ulaşınca onları buraya taşıyan düşük hızlardaki abonelerini görmezden gelmesi az olsun benim olsuna dönmüş durumda yoksa bende geçtiğim oparatörün ismini veridim reklam amaçlı değil bir gerçeği belirttim netten araştıran her kullanıcı kendisine uygun servis sağlayıcıyı bulur bugün 5 arkadaşım daha dediğim oparötere geçtiler 69 varken neden 95 ödeyelim dediler bende firmanın adını verdim inceleyince hemen geçiş yaptılar

1 Beğeni

bulundugum eve 51 megabit hiz.baglstmistim (ttnet) den oyun oynuyorum.ping 70+100 dedim.paket.yukseltim statik ip alim duzelir daha berbat oldu ekip geldi hat.kaldirmiyo 24 megabite.gecin diyince.gulerek.ertesi.gun hattimi iptal ettim.TurkNet 'e gectim. 100 meganitden 82 aliyorum 4 db 0 crc.kopma.0 memnunum.suan.turknetde 1 kurumsal 3. breysel.hattim.var tskler.TurkNet ek.olarak. statik ip ping.dusurme diyenlerede turknetde pubg mobil vdsl 24 ms.oynuyorum :raised_hand_with_fingers_splayed::grin:

1 Beğeni

En güzelini yapmışsınız. Yazışmaların toplu şekilde videosunu yapayım bende bırakıcam zaten türkneti.
26 Mbps te 100 tl ödemek çok saçma. Kimisi yüksek hız alır onunla ilgilenen çalışan gerçekten insan gibi insandır yardımcı olur ama kimisi o hızı alabilecekken alamaz çünkü muhattap olduğu kişi ya işini bilmiyor yada uğraşmak istemeyen biri çıkıyor. Kibarcasını yazıyorum yani.
Terbiyesizlikten öte değil bazılarımızın yaşadıkları.