Arkadaşlar bana mantıklı birşey söyleyin lütfen

bana bu durumla ilgini mantıklı birşey söyler misiniz?
fotoğrafta vodafone hücresel ağından aldığım ping değeri


Bu ise Türknetten aldığım ping değeri

Aklım almıyor vdsl 100 mbps paketimden 94 mb destekliyor hattım.
Altyapısını 5 ay önce mahalleye ben getirdim kablo yeni.
Nasıl hücresel ağ vdsl 2 den daha iyi sonuç veriyor lütfen bana söyler misiniz?
Kafayı yiyeceğim. bugün 2. günüm statik ip bile aldım ve 100le başlıyor ip.
3 ay değiştiremiyorum port kaybetme durumum var o yüzden aboneliğimide iptal ettirmek istemiyırum.
Lütfen ne olursunuz yardım edin.
Hat değerlerim. ( Marjini ben düşürdüm kopma yaşamıyorum. )

Kablolu olarak da yüksek ping alıyorsanız destek kaydı açabilirsiniz

Forumda biraz dolansanız özellikle Geforce now süksesi zamanlarında insanların açtıkları konularda sorunun nedenini görebilirsiniz. Paketlerin takip ettikleri yollar TurkNet omurgasında biraz daha farklı. Bazı gereksiz noktaları kullanmayı sevdikleri için de ping değerleri yükselebiliyor. CGNAT’ta iseniz de bağlı olduğunuz ip’nin altında çok kullanıcı yer alıyorsa bu da pinginizin yükselmesine neden olabilir. Biraz daha forumda dolanın derim detaylı bilgi için

Kesinlikle CGNAT özellikle sizin pinginizi arttırıyor. CGNAT ile Geforce Now’a 12 ms ping alırken Statik IP den Ankara - Ankara için 3ms, Geforce Now için 5ms alıyorum.

Mobile legendste bizde o pingleri alıyoruz. Oyun ile alakalı olduğunu düşünüyorum biraz da. Vodafone 4G si ile 11 ping alan arkadaşım var. Diğer operatörlerden turk telekom 4G si ise yine yüksek pinge sahip. Şaşırıyoruz

1 Beğeni

Statik ip aldım fakat 100 le başlıyor… Hiçbirşey değişmedi ip sorgulama yaptığımda lokasyon başka yerde çıkıyor.

Modemin otomatik ip alma seçeneğini devre dışı bırakıp manuel ayarlama yapın. Size tahsis edilen ip ile kurulum gerçekleştirirseniz fark yaratabilir belki. Ancak pek de ümitli değilim denemeniz gerekiyor.

1 Beğeni

Pc benim için önemli değil. Off stream oyunlar oynuyorum pc üzerinden, Daha öncesinde 28 ms alıyordum fakat sanırım Türknetin sunucularından kaynaklı. Statik ip aldım farklı konumda gözüküyor statik ip kaçla başlıyor?

Keenetic modemim manuel nasıl ayarlayabilirim?

Şu an evde değilim modem de bridge mode’da. Akşam yardımcı olurum eğer başka bir arkadaş göstermemiş olursa.

1 Beğeni

Teşekkür ederim bekliyorum lütfen.

Bende statik Ip kullanıyorum ama otomatik modda. Statik IP tanımlandığınızda otomatik o IP atanmalıdır sizin extra bir ayar yapmanıza gerek kalmamalıdır.

Modem arayüzünde IP hala cgnat ise müşteri hizmetleriyle iletişime geçin. Bu durumu bende yaşadım. Sistemde tanınlı görünüyordu ama cgnat ipsi geliyordu. Temsilci yeniden statik ip tanımlamamı yapınca düzeldi.

1 Beğeni

İp sorgulama yaptığınızda ip adresi nereyi gösteriyor peki?

Ankara’yı gösteriyor. Yani konumumu gösteriyor. O nedenle pinglerim düşüyor. Anladığım kadarıyla IP konuma göre rotayı doğru dolaşmış oluyor. CGNAT ile Samsundan veya Ispartadan çıkıyor görünüyordum.

ben statik ip samsun bafrada çıkıyor osmaniyede yaşıyorum…

Mobile legendste aldığım pingin orijinali 19 ile 23 arası değişiyor. Geçen arkadaşlarla girdik ilk 2 oyun 21 ping 3. Oyunda 58 ping ile noktaladık oyunun sunucularına neye göre giriyoruz bilmiyorum. 100 ping veren sunucusu da var bunların seçebilsek iyi olurdu

eskiden seçebiliyorduk ama şuan sunucu ip adresi bile paylaşılmıyor.

Selamlar, öncelikle karşılaşmış olduğunuz bu durum nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Forumdaşlarım size çok verimli bilgiler vererek yardımcı olmaya çalışmışlar. İsterseniz onların söylediklerini bir deneyin. Eğer bir sonuç elde edemezseniz hızlıca Online İşlem Merkezimiz üzerinden konu ile alakalı bir destek kaydı oluşturun. Arkadaşlarım size yardımcı olmaya çalışsınlar.

2 Beğeni