Arkadaşını Getir Kampanyasından Nasıl Yararlanabilirim?

TurkNet’e arkadaşlarınızı davet edin, gerçekleşen her yeni abonelik için siz de, arkadaşınız da bir ay ücretsiz Özgür İletişim kullanım hakkı kazansın. Üstelik katılım sınırı yok, ne kadar çok arkadaş, o kadar çok ücretsiz kullanım hakkı!

Arkadaşlarınızı davet etmek için Online İşlemler’e girerek sol taraftaki menüde bulunan “Arkadaşını Getir” başlığına tıklayın. Buradan arkadaşlarınızı e-posta adreslerini girerek hemen TurkNet’e davet edebilirsiniz. Ya da dilerseniz direkt bu sayfadan size özel davet kodunun yer aldığı linke ulaşabilirsiniz. Arkadaşlarınız bu linke tıklayarak sizin referansınızla TurkNet’e hemen üye olabilir. Daha çok ücretsiz kullanım hakkı kazanmak için bu linki dilediğiniz yerde paylaşabilirsiniz.

Bu sayfa üzerinde sizin için bir metin de yazdık. Metin yazmakla uğraşmak istemiyorsanız bizim hazırladığımız metni kullanarak arkadaşlarınıza e-posta gönderebilirsiniz. Hatta, buradan kampanya linkinizi direkt olarak Facebook ve Twitter üzerin paylaşmanız da mümkün.

Hediye kullanım haklarınızı kazanmanız için davetinizi kabul eden arkadaşlarınızın TurkNet’e ilk faturalarını ödemesi gerekiyor—bir de tabii sizin bize borcunuz olmaması. Biraz daha açalım: Davet ettiğiniz kişi sizin “Arkadaşını Getir” kodunuz ile TurkNet’li olup kullanmaya başladıktan birkaç gün sonra faturası gelir. Bu faturayı son ödeme tarihi geçmeden ödemeli ki hem siz hem de arkadaşınız hediye ayını kullanabilsin.

Online İşlemler üzerindeki “Arkadaşını Getir” sayfası üzerinde davetlerinizin ne durumda olduğunu da görebilirsiniz. Listedeki arkadaşlarınızdan faturasını ödemediği için ya da belgelerini göndermediği için sizi bekletenler varsa, nazikçe (ya da samimiyet düzeyinize bağlı olarak daha az nazikçe) hatırlatabilirsiniz. Bize bir başkasına önerecek kadar güvendiğiniz için teşekkür ederiz.

Kampanya hakkında detaylı bilgileri buradan öğrenebilirsiniz.

Kampanya Kullanım Şartları

1.Kampanyadan kazandığınız hediye ayı kullanabilmeniz için davetinizi kabul eden arkadaşlarınızın TurkNet’li olduktan sonra ilk çıkan faturalarını **
son ödeme tarihi geçmeden ödemeleri, sizin de bize fatura borcunuzun olmaması gerekiyor.

** Arkadaşlarınızın ödeme durumunu Online İşlemler’den takip edebilirsiniz!

2.Davet edilen abone, aynı adres için kampanyadan 24 ay boyunca bir kez yararlanabilir. Farklı adresler için 24 ay süre kısıtlaması uygulanmaz. Özgür İletişim Paketi satın alan tüm aboneler tercih ettikleri kadar arkadaş davet edebilecektir.

3.Kampanya şartları yerine getirildiği takdirde hem davet eden hem de davet edilen kullanıcı birer ay hediye internet kazanır. İndirimin hak edildiği ve yansıtılacağı fatura dönemi içerisinde aboneliğin naklin gerçekleşememesine bağlı fesih dahil herhangi bir nedenle fesholması halinde indirim hakkı kaybolur.

4.Tek seferde 100 kişi davet edilebilecektir.

5.Arkadaşını Getir kampanyası başladığı tarihten sonra mevcut aboneliğini iptal ettiren aboneler, 24 ay boyunca arkadaşını getir kampanyasına katılamaz.

Arkadaşını Getir Kampanyasında İndirim Süreci

1.Kampanya şartları yerine getirilip getirilmediği ile ilgili inceleme yapılır ve olumlu sonuçlandığı takdirde hem davet eden hem de davet edilen kullanıcı birer ay hediye internet hakkı kazanır.

2.İndirimin yansıtılacağı aya kadar herhangi bir şekilde hizmet sonlandırılırsa (hizmetin başka bir adrese naklinin gerçekleşememesi sebebiyle fesih olması dahil) TurkNet’e davet eden ve edilen abonelere herhangi bir indirim sağlanmaz.

4 Beğeni