Arkadaşını Getir Kampanyası Hk

Merhaba yaklaşık 1 ay içinde ev değişikliği yapacağım ve altyapı sorgulayarak ev aramaktayım. Kafama takılan bi soru var benim 2 ay bedava hizmetim var ve vdsl hizmet alıyorum şimdi taşınacağım yerde vdsl yerine fiber varsa aboneliğim iptal ettirip yeniden mi açtırmam gerekecek yoksa nakilde o kısmı ayarlanıyor mu ? Eğer fiber e nakilde abonelik feshi yapıp tekrar başvuru olacak ise referanslarımız aktarılıyor mu yeni aboneliğimize bilgilendirirseniz sevinirim çok teşekkürler şimdiden :slight_smile:

1 Beğeni

@ModeratriX hocam, bakar mısınız?

Soru fevkaladenin fevkinde :smiley:
Güne ışık tutacak bir soru işte bu :smiley:
Yanıtlandığı takdirde çoğu kişiye referans olur.

1 Beğeni

Aslında ilk abone olduğumda geçen sene merak ettiğim bir soruydu ama referansın yok diye cevaplamazlar diye çekindiğimden açmamıştım durum gerçekleşti ve cidden merak ettiğim birşey bakalım ticket açmama sebebim daha ciddi bir sorunu olan kişinin önünde engel olmayalım burdan bilgili bir kişi bizi aydınlatır, 1 kişi yerine hepimizi aydınlanırız sanırım :smiley:

1 Beğeni

Sanırım bilgi sahibi olan yok bu konuda :pensive:

Farklı altyapılarda yeni abonelik gerektiğini biliyordum. TurkNet bununla ilgili çalışma yapıyordu @EFG güncel bilgiyi verebilir müsait olduğunda.

Eğer benim sürecimde olan veya bu konuda merak edenler varsa ticketten ;
Yeni bir süreç başlamış ve artık bakır hizmetten, fibere direkt geçiş yapılabiliyormuş. Bu sayede iptal ve yeni abonelik süreçleri ile uğraşmamak beni sevindirdi açıkcası. İlgilenen herkese teşekkürler. :rose:

7 Beğeni

Sokağımızın ismi TurkNet gigafiber kadıköy sayfasında geçmekte ve binamda hali hazırda fiber kutusu bulunmakta fakat dairelere bakır kablo ile gelmekte, fiber kabloya dönüştürülmesi hakkında online işlemlere yazdım fakat zamanla gelecektir beklemede kalın denildi sadece. Sizin durumunuzda farklı bir işlem yapıldı mı öğrenmek isterim

Benim ki nakil işlemi başka konuma taşıma işlemi olacağı için biraz farklı bir olay baktığım dairelerde tak kullan şeklinde hazır fiberler.