Arkadaşını Getir Ekranı Bilgileri

Herkese merhaba,

31.01.2023 tarihine kadar geçerli kampanyada sadece 3 kişiyi TurkNet’e davet edebildim. Bilgisayardan ve mobil uygulamadan girdiğimde her üçü de bu şekilde görünüyor. İlk fatura tarihi ise belirtilmemiş.

Aşağıdaki koşulda değerlendirme süreci ve en az bir faturayı zamanında ödemeleri belirtilmiş. Ödemelerim otomatik, ancak davet ettiğim üyeler konusunda bilgim yok. Kendilerine de ulaşma imkanım yok çünkü tanımıyorum. TurkNet’in FB grubu üzerinden üye oldu bir kısmı.

Sorum şu ki, ben bu üyelerin faturalarını ödeyip ödemediğini bu ekrandan nasıl anlayabilirim ? Ödemedilerse benim yapabileceğim bir şey yok sanırım. İndirim hakkım yanmış oluyor galiba :frowning:

Teşekkür ederim yardımlarınız için.

"Davet edilen abone davet eden abonenin arkadaşını getir koduyla üyelik açtığı anda kampanya şartlarına uyum için davet eden ve davet edilen aboneler değerlendirilmeye başlanır. Değerlendirme süresince iki abone de en az bir faturayı zamanında ödemeli ve hiçbir faturasının ödemesini de geciktirmemelidir. "

2023-01-12_15-26-45

Orada yazar indirim hak kazanma tarihi diye 1 ay sonra falan yansıyor sanırım ilk fatura ödendikten sonra. Faturayı geciktirirse 2 taraftan biri indirim yansımıyor diye biliyorum.

1 Beğeni

Selamlar @PsikologKedi, faturalarını zamanında ödeyip ödemediklerini ancak indiriminiz yansımadığında fatura detaylarından öğrenebilirsiniz :raised_hand:

Teşekkür ederim Alperen Bey,

10 aylık sabit fiyat kampanyam devam ediyor. Artık kampanya bittiğinde öğreneceğim ne geldiğini :slight_smile: