Arızanın çözülmemesi

İki yıldır aynı sorunu devam ediyor sorun şu her elektirik kesilmesi sonrası internetimiz kesiliyor arıza kaydı versek de dua ediyoruz elektirik tekrar kesilsin çünkü ikinci elektirik kesilmesi sonrası internet geliyor bu konuda sokak başındaki saha dağıtım dolabından kaynaklı dağıtıcada sorun var ve bunu “UZMAN” arkadaş kronik arıza türk telekoma bildirin demek kadaar naif bir tabir ile iletmekten imtina etmiyor utanmıyor ve arızanın kronik olduğunu kabul ediyor ÇÖZÜM diye soruyorum türk telekom diyor bende faturayı size ödeyip şikayeti türtelekomamı yapacağım dedim mi altyapı hizmetini onlar veriyor diyebilecek kadar "uzman"veri

Selamlar @aseker, forum profilinizde müşteri numarası bulunmuyor. Hizmetinize ulaşabilmem adına rica etsem forum profilinize müşteri numaranızı ekler misiniz?

Aynı problemi şu an istanbul çekmeköyde bir superonline abonesi de yaşıyor. Elektrik kesintisi sonrası cihaz tekrar başlayamıyor. Ve hiç bir şekilde internete erişim sağlanamıyor.
TurkNet veya superonline bu durumda ulusal altyapı sağlayıcısı Türk Telekom a abonelerinin internet problemi olduğunu iletir ve bilgi talep ederler. Açılan kayıttan sonra ekipler sorunu giderir. Sizin probleminiz de büyük ihtimalle saha dolabında ki cihazın yeniden başlayamaması. Bu kesintiden etkilenen sadece siz değilsiniz, o dolaptan hizmet alan tüm kullanıcılar sizinle aynı problemi yaşıyorlar. Bu sorunun kökten çözülmesini istiyorsanız mahallenizde aynı anda internet kesintisi yaşayan bir kaç kişi ile birlikte bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğüne gidip şikayetinizi dilekçe ile iletmeniz olacaktır. Çözüm sürecinde aşağıdan yukarıya ulaşmada çeşitli engeller olabiliyor ama yukarıdan aşağıya ulaşmak daha etkili olur.

Ben de konunun dolaptaki cihaz arızası olduğunu bililyorum ve TurkNet e defaden iletmeme rağmen beni türktelekoma yönlendirmek kadar alakasız bir durum yok ben abonesi olmadığım türktelekoma henfi sıfat ile müracat edeceğim konuyu çözmesi gereken TurkNet ve geri dönüş yapan tüm elemanlar MANKURT laştırılmış konuyu izah etmeme rağmen her seferinde ezberi okuyorlar ve konuyu çözmeden soruyu ve sorunu anlamaları rağmen çözüm yok elektirik 16.45 de gitti 10 dakika sonra geldi internet yok gece saat 3.10 elektirik yine kesildi 5 dakika sonra geri geldi ve internet aktif oldu geri geldi TurkNet deki arkadaşlara göre gece saha elemanları arızayı yaptılar deyecek kadar şuursuzlar gündüz işe bakmayan arızayı yapmayan saha ekipleri gece yapmışlar güldürmek yerine sinir kirizi geçirtip kendilerine küfrettirmekten başka bir iş yapmayan makurtlar bunlar Mankurt haline getirilmek istenen kişinin önce başı kazınır, ardından başına ıslak bir deve derisi sarılır ve elleri kolları bağlı bir şekilde Güneş altında bırakılır. Deve derisi kurudukça gerilir. Gerilen deri, başı mengene gibi sıkar ve inanılmaz acılar vererek kişinin aklını yitirmesine neden olur. Böyle bir kişi bilinçsiz ve her istenen şeyi sorgusuzca yapan bir köleye dönüşür.)

0216 *****+++ tel no bende sistemde ve faturalardan müşteri no göremedim