Arıza müşteri ankastre kablosu kaynaklıdır sorunu

İnternet hizim suan 1 mbps upload 0.1 mbps. Onceki saglayicim vodafone net idi bu yuzden ariza kaydi actim gunlerce gelip bakmadılar. Daha once de ariza yasadik 1 ay sonra anca cozuldugu icin bekleyemeyeceğimi anlayip TurkNet e geçtim. Turk telekomdan bu sekilde cevap gelmis bu ne anlama geliyor anlayan varmı? Bu sureci hizlandirmak icin ne yapmalıyım artik beklemekten sıkıldım

ankastereden dairene gelen kabloda sorun var demek. Onunla da TT ilgilenmiyor. TurkNet’in gelip bakması lazım yanlış bilmiyorsam.Elektrikçi çağırıp sen de değiştirebilirsin.

Ama kablo daha yepyeni. 2 3 ay evvel kendim kablo alıp ankastreden bizim daireye kadar çektim gayet sorunsuz çalışıyordu. Ne olduysa bayram arifesi bayram da filan başladı. Kablo durup dururken bu kadar kısa bir sürede zarar görür mü ki?

TT geçiştirmek için yalan söyleyebiliyor. Öyle bir durum da olabilir.

sonuna kadar katılıyorum bugün TurkNet ekibi geldi telekom benim sorunum içinde aynısını söylüyordu. “Arıza müşteri kaynaklıdır” diye. gelen ekip testlerini yaptı kablomu kontrol ettiler testlerini yaptılar sorun yok dediler. bundan sonra ne diyeceklerini çok merak ediyorum

TurkNet ten ekip gelmesi için ekstra bir ücret vermem gerekiyor mu? yeni aboneyim bilmiyorum pek

Merhaba, yerinde destek ekiplerini talep edebilirsiniz ve iç hattınızı kontrol ederler, iç hat kaynaklı bir sorun varsa sorunu çözerler ve 109TL fiyat yansıtılır tabi, kablonuz da bir problem vardır ve değiştirilmesi için metresi 4-5TL gibi bir ücretle kablo çekiyorlar ve bu nedenle fiyatta değişiklik olabilir ama iç hattınız da problem yoksa hiç bir ücret yanısıtılmaz.


  • Ek dsl prizi ve splitter kullanma/yenile (YAK1)
  • Ankastre bağlantılarını ve kablonu kontrol ettir.
1 Beğeni

Hiç masraf yapmadan kendiniz de çözebilirsiniz. Çok kolay yolları var.

Selam bu mesajlar genelde otomatik atılan mesajlar yalan dolan yani her destek kaydımda sık sık karşılaştığım için biliyorum. Arıza müşteri kaynaklı, modem kaynaklı, ankastre kaynaklı gibi gibi sen eminsen yerinde ekip iste tutanak tutuluyor ücret alınmıyor senden kaynaklı değilse.