Arıza kaydı ve sonucu. Teşekkürler TurkNet

Herkese merhabalar. Bilmeyenler için söylemek isterim ki bizler de sizler gibi TurkNet müşterisiyiz. Forum da hiç bir çıkar gözetmeksizin tamamen gönülden bağlı bir şekilde, elimiz den geldiğince herkese yardımcı olmak ve sorunlarınızı yetkili arkadaşlara aktarmakla sorumluyuz. Sizlere güzel ve mutlu olduğum bir anımı anlatmak istedim.

Yaşadığım bir problem vardı.(Kimisine göre iyi gelebilir ama benim için yüksek bir değer) 23 ms ping sürem mevcut idi. Sebebi TurkNet denizli sunucusunun hala aktif olmaması idi. Nperf de gözükse de henüz denizli’den malasef çıkış verilemiyor imiş… Açmış olduğum arıza kaydı sonucun da bölgeme gerçek den hakim Net uzman arkadaşım İzzetin bey sayesin de kısmi de olsa ping sorunum çözülmüş oldu. Bölgeye özel sabit bir ekip işte bu yüzden harika birşey. Santralimizi, altyapımızı, önce ki ve sonra ki hat değerlerimize hakim uzman kişiler.

Net uzman arkadaşa müsait olduğum zaman da aranmak istediğimi belirttim. 1 gün sonra randevulaştığımız saate yakın arandım. O arada tabi Mir4 adlı bir oyun oynuyordum. Haftalık Clan Bossu çok önemlidir :slight_smile: :slight_smile: Dedim ki arkadaşa şuan böyle böyle müdehale için 15 DK sonra arar mısınız ? :smiley: Sağolsun, iyi oyunlar Mehdi bey, clan boss’un da size bol şanslar ben tam sizi 15 dk sonra arıyorum dedi. :slight_smile: Bunu başka kolay kolay hiç bir ISS’de bulamazsınız.

Tam 15 dk sonra arandım ve Denizli içi yaklaşık 5 adet pop noktası denedik. Hangisin den daha iyi verim alacağız diye :slight_smile: En sonun da bana uygun olan pop noktasını seçtik ve sonuç gayet güzeldi. 23 ms den 14 ms’e düştük. 9ms düşüş benim için çok ama çok önemli oldu. Ayrıca kendisi’de Forumu takip etmek’de… Buradan İzzetin arkadaşa tekrar dan teşekkür ediyorum :slight_smile:

Benzer problemleriniz olursa NET uzman arkadaşlara yazmak dan, aranmak istediğinizi çekinmeden belirtin ve görüşün. İyi sonuçlar alacağınıza eminim :slight_smile: Sağlıklı günler diliyorum.

7 Beğeni

Ben burada kötü yorum olarak algılanmasını istemiyorum böyle bir yorum yaptığınız da sizin tarafınızdan başkasının isteği ile yapılmış gibi düşünülebilir bu gönderi moderatör olarak yazdınız iyi niyetli kötü niyetli yorumlarda görme ihtimaliniz yüksek onu diyeyim dedim

@MehdiUygun pinginin düşmesine en az senin kadar sevindim :smile: her gün seninle ping durumunu takip edip analiz yapıyorduk. Tabiki de bir sorun olduğunda herkes öncelikle Net Uzmanlara mesaj atsın onlar bizim için hızlı ve özenle çalışıyorlar. İzzettin Bey eğer buradan takip ediyorsa işini titizlikle yaptığı için teşekkür ediyorum sadece Net Uzman olarak değil bir arkadaş gibi yardım etmiş. Bu arada Clan Boss’a haber vermeden girmişsin bak aklımda :slightly_smiling_face:

5 Beğeni

Bizde sizin gibi TurkNet müşterisiyiz herhangi bir ayrıcalığımız yok bizim de yaşadığımız olumsuz durumlar olabilir ve bugüne kadar hepimiz yaşadığımız sorunları Online İşlemler Merkezi üzerinden çözümledik. Kesinlikle başkasının isteği üzerine yazma gibi bir durum söz konusu bile olamaz.

2 Beğeni

Haha :smiley: Aynen sağolsun. Kendisin den bir hayli memnunum… Bir daha ki sefere haber ediyorum :stuck_out_tongue:

3 Beğeni

Bize de keşke izzettin bey baksa :frowning: Ercan gibi adamlar bakar bizede

Hangi devir de yaşıyoruz yahu :slight_smile: Zorla kim kime yorum yaptırabilir ki :slight_smile: TurkNet forum da uzun süredir aktif olarak takılıyorum. Burada öyle şeyler olmaz :slight_smile: Baran arkadaşımızın dediği gibi ve belirttiğim gibi bizler de müşteriyiz :slight_smile: Bir sorunumuz derdimiz olduğun da destek kaydı açıyoruz. :slight_smile: Bu konuyu açmamın asıl sebebi benzer sorun yaşayanların bir fikir edinmesi. :slight_smile:

2 Beğeni

Başka bir net uzman arkadaşın ilgilenmesini talep edebilirsiniz :slight_smile:

Evet malasef bazen bu durumlar yaşanabiliyor. Şükür izzettin benim bölgemi benden iyi biliyor :smiley: Bu pop noktası size daha yakındır dur orayı deneyelim diyor ve çözüm odaklı çalışıyor. Hayran kalmamak mümkün değil. Ben böyle kişilerin takdir ve teşekkürü bol bol hakkettiğini düşünüyorum. Bir insan motivasyonu ne kadar yüksek olursa, herkese daha çok yardımcı olabilir :slight_smile:

İstedim fakat yine ısrarla aynı kişiyi gönderiyorlar

Erhan bey vardı o da çok iyi biridir hem konuşması olsun hem tecrübesi olsun insana güven veriyor

Diğer mod arkadaşları da unutmamak gerek diye düşünüyorum. Arkadaşlarım da enes bey’e konuları aktarıyor ve daha hızlı aksiyon alınmasın da katkıları büyük. :slight_smile:

Erhan beyi ısrarla ilgilenmesi için isteyebilirsiniz :slight_smile:

2 Beğeni

Sorunuzun çözüldüğüne sevindim. Ben de de ping sorunu var maalesef. Türktelekomda iken (adsl 16 mps) 18-20 ping aldığım cs 1.6, TurkNet’e geçinnce 30 dan aşağı neredeyse düşmüyor. Acaba ben de sizin gibi kayıt açsam düzelir mi? Yer Ankara

Siz de bir kayıt oluşturun yapılabilecek bir işlem varsa yardımcı olurlar.

2 Beğeni

Maalesef açamıyorum. 1 haftadır bölgenizde arıza var yazısı çıkıyor. İzin vermiyor destek kaydı açmama

Bölge de arıza söz konusu ise açamazsınız. Çözümlenmesini beklemeniz gerek. Ayrıca PİNG için bir müdehale direk sağlanamıyor. Aranmak istediğinizi belirtip durumunuzu belirtip bu şekilde bir görüşme sağlayabilirsiniz. Olacağı varsa oluyor zaten :slight_smile:

2 Beğeni

Dün saat 12 gibi DSL ışığı söndü İnternet gitti. 2.5 saat bekledim belki sorun kendiliğinden düzelir ki düzelmedi saat 14: 30 gibi arıza kaydı bıraktım .24 saat geçmeden bugün Sabah 9:0 gibi internetim geldi kayıpsız OİM den net uzman ekibi Bir müddet hattınızı takıp Edip arıza kaydı sonra kapatırız.Yani Türk Net ekibine Gerçekten çok teşekkür ederim. Adamlar işlerini ciddiyetle yapıyorlar.Hetkese Sağlıklı günler.

2 Beğeni

Teşekkürler İzzettin :pray: Ben özel olarak arkadaşımıza teşekkür ederim :heart_eyes:

2 Beğeni

x11111
Denizli pop noktaları 13-14 arası gözüküyor gerçekten izzettin beyi tebrik ederim konuya çok iyi hakim olduğunu gösterdi.

2 Beğeni

İstanbul’a bu mesafede ki Sakarya 'nın hâlâ bu ping sürelerine sahip olması TurkNet in daha çok İzzettin 'e ihtiyacı olduğunu gösteriyor :frowning:

1 Beğeni