Archer c5v menzil arttırıcı yapma

Arkadaşlar Merhaba,

Elimde internet sağlayıcımın verdiğim modem olan Archer C5v var. Kendime Keenetec yeni bir modem aldım bu modemi menzil genişlentici olarak kullanabiliyor muyuz ? Yani kendi odama bu modemi koyacağım wifi ile interneti alıp bilgisayarıma kablo ile bağlayıp internete bağlanacağım.

Kablo ile interneti alıp dağıtır iseniz daha kolay ve basit olur diye düşünüyorum. Tp Link uzmanı arkadaşım @CKLasT müsait olunca bilgi verebilir diye düşünüyorum.

@ModeratriX
TP link işimiz yok wifisine bağlanacak olan keenetic ile işimiz var. :blush:

@Rizacan67 hangi keenetic cihazını aldınız öğrene bilir miyim.

Söyle orada virgül olmadığı için yanlış olmuş aslında C5v olanı menzil genişlentici olarak kullanacağım hopper modelini aldım onuda modem olarak kullanacağım

TP link bu cihazında menzil genişletici yoktur. C5V ana router olarak kullanırsın, keenetic menzil genişletici olarak kullana bilirsin. Keenetic menzil genişletme özelliği vardır.
TP link sadece kablolu olarak çalışır

o zaman farklı bir şey yapmam gerekecek bilginiz için teşekkür ederim.

Mesh sistem sadece aynı markalar içinde çalışmaktadır farklı markalar kullanarak mesh sistem çalışmamaktadır. Menzil genişletici almayı düşünüyorsan bir tane daha keenetic almanı tercih ederim mesh sistem yapabilirsin. Mesh sistem wifiler arası kopmadan cihazlar arası yer değiştirmektir, iki cihaz da mesh sistem olması gerekmektedir.

TP LİNK MENZİL ARTIRICILARI :