Yanılmıyorsam nisan ayı içerisinde Tekirdağ/Süleymanpaşa/Yavuz Mahallesinde TurkNet ekibi çalışma yapmış süreci izleme şansım olmadı. Apartmana sadece 27 nisanda Gigafiber kutusunun konulduğunu gördüm o tarihten beri sinyal gelmesini bekliyorum. Eğer taahhüt sürem sona ermeseydi bekleme işi sıkıntı değildi. Ancak benim sormak istediğim sorular başka ona göre aksiyon alacağım.
Ben TTnetten TurkNet’ e churn geçiş yaparken telefon dahil geçiş yapacağım böyle yaptığım zaman port kaybetme yada herhangi bir sorun yaşamam değilmi bu arada internet hattı annemin üzerine başvuru yaparken onun adını vereceğim zaten eğer 26 sına kadar gigafiber aktif olmazsa.
1 Haziran 2022 tarihinde taahhüt sürem sona eriyor Donanımhaber forumunda TurkNet yetkilisine sorduğumda proje ekiplerinden gelen bilgiye göre mayıs sonu Gigafiber kutusu aktif olur dedi işte buradan sonrası benim için biraz sıkıntı kafam karıştı ne yapacağımı bilemedim 26 mayısta TurkNet’ e churn geçiş yaptığımı düşünün aradan 5 gün yada 10 gün geçtikten sonra gigafiber kutusu aktif olursa tekrardan gigafiber e geçiş ile uğraşacağım.Şu sözleşmem bir ay daha geç bitseydi hiç böyle sıkıntılar olmayacaktı 1 ay daha taahhütsüz mü beklesem kaç para öderim acaba ne bileyim çıkamadım işin içinden yardım eden herkese teşekkürler.