Apartmana Gigafiber kutusu konuldu

Yanılmıyorsam nisan ayı içerisinde Tekirdağ/Süleymanpaşa/Yavuz Mahallesinde TurkNet ekibi çalışma yapmış süreci izleme şansım olmadı. Apartmana sadece 27 nisanda Gigafiber kutusunun konulduğunu gördüm o tarihten beri sinyal gelmesini bekliyorum. Eğer taahhüt sürem sona ermeseydi bekleme işi sıkıntı değildi. Ancak benim sormak istediğim sorular başka ona göre aksiyon alacağım.

Ben TTnetten TurkNet’ e churn geçiş yaparken telefon dahil geçiş yapacağım böyle yaptığım zaman port kaybetme yada herhangi bir sorun yaşamam değilmi bu arada internet hattı annemin üzerine başvuru yaparken onun adını vereceğim zaten eğer 26 sına kadar gigafiber aktif olmazsa.

1 Haziran 2022 tarihinde taahhüt sürem sona eriyor Donanımhaber forumunda TurkNet yetkilisine sorduğumda proje ekiplerinden gelen bilgiye göre mayıs sonu Gigafiber kutusu aktif olur dedi işte buradan sonrası benim için biraz sıkıntı kafam karıştı ne yapacağımı bilemedim :slight_smile: 26 mayısta TurkNet’ e churn geçiş yaptığımı düşünün aradan 5 gün yada 10 gün geçtikten sonra gigafiber kutusu aktif olursa tekrardan gigafiber e geçiş ile uğraşacağım.Şu sözleşmem bir ay daha geç bitseydi hiç böyle sıkıntılar olmayacaktı 1 ay daha taahhütsüz mü beklesem kaç para öderim acaba ne bileyim çıkamadım işin içinden yardım eden herkese teşekkürler.

Yani 26’sında geçsen TurkNet’e, farzedelim 6 haziran’da kutu aktif oldu, gigafibere geçiş için talep oluşturcan ve kısa sürede yapacaklar.

Bunu yapmaya erinip, TT’da kalıp gigafiber aktif olana kadar taahhütsüz kullanmayı göze alıyorsunuz. Gerçekten şunu söylemek istiyorum; Derdiniz büyük, Allah başka dert vermesin.

1 Beğeni

Merhaba @Jax, GigaFiber hizmetimizi tüm bölgelerimize vermeye çalışıyoruz. Sizin bulunduğunuz bölge planlı iş listemiz arasında yer alıyor. İsterseniz churn olarak TurkNet’e geçiş yapın. Diğer İSS’ten taahhütsüz bir şekilde hizmet kullanırsanız daha fazla hizmet bedeli ödeyebilirsiniz.

Sonrasında ise GigaFiber hizmetimizi aktif hale getirdiğimiz zaman geçiş işlemi başlatırsınız ve hızlıca hizmetinizi dönüştürürüz.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kesin öyle kullanırım demedim tavsiye almak için açtım bu konuyu zaten ayrıca bu yazılan mesajlardan sonra TT yi taahhütsüz kullanmayı göze almanın saçma olduğunu anladım ve öyle yapmacağım.

@EFG Tamam hocam teşekkür ederim dediğin gibi yapacağım.