Merhaba, Apartmanıma bugün Gigafiber kutusu geldi. “Gigafiber istiyorum” kısmından altyapımda gigafiber var mı sorgulaması yapınca gigafiber olduğunu söylüyor ve abone olabileceğimi belirtiyor. “abone ol” yazısına basıp gereken bilgileri girince en son adımda 100 mbps olduğunu gösteriyor. gigafiber gözükmüyor yani. En yakın zamanda TurkNet e geçmek istiyorum çünkü şuanki operatörümden hiç memnun değilim taahhütüm de yakın zamanda bitiyor, Gigafiber aktivasyonu için belirli bir tarih vermeniz mümkün müdür?
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın, Foruma yeni katıldım.
Gigafiber kutusu konulduktan sonra 1 ay içerisinde kutuya sinyal işlemini hallettikten sonra abonelik baslatabiliyorsunuz diye biliyorum , ama siz @EFG enes reise adres bilgilerinizi iletin o size kesin bı tarih verir yardımcı olur
Yanıtın için teşekkür ederim, Enes bey’e sorunumu detaylı bir şekilde ilettim. Umarım yakın zamanda dönüş yapar.
Rica ederim, merak etmeyin gün içerisinde muhakkak dönüş yapar size
@EFG bey’e yazdım ama cevap alamadım, muhtemelen çok dolu mesaj kutusu. Ulaşabileceğim başka bir kişi var mı?
Merhaba,
Abonelik için +90 850 288 5887 araya bilirsiniz, daha iyi yardımcı olurlar.
Merhaba,
Hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. aynı gün içinde birden fazla yetkiliyle konuştum fakat sonuç alamadım. Siteden kontrol ettikleri zaman vdsl 100mbps çıktığı için gigafiber abonelik başlatamıyorlar. Şuan tek merak ettiğim Gigafiber in ne zaman aktif olabileceği…
Ayrıca apartmanda tek TurkNet kullanmak isteyen ben değilim, halihazırda aktif kullanan kişiler de var.
Arkadaşım 2 aydır aktif kullanıyor gigafiber ve çok hızlı aktif olmuştu kutuları, süreci hızlandırmak için bizim yapabileceğimiz bir şey varmı?
Eğer başka bir yetkili tarih veremiyorsa mecburen Enes bey’i beklemem gerekecek.
Benim tek yapabileceğim mesaj olarak adresinizi alıp iletmek olacaktır.
ben 27 nisandan beri bekliyorum hocam öyle hemen kutuyu koydular aktif olma diye bir şey malesef yok