Antalya'da Gigafiber var mı?

Merhaba TurkNet yetkilileri ve kullanıcıları antalya kepez varsak fevzi çakmakta ikamet ediyorum hala hazırda bir TurkNet kullanıcısı olarak gigafiber çıktı çıkalı bekliyorum ne zaman gelir diye ama senelerdir ne bir hareket ne bir en ufak planlamaya dair bir şeyler var antalyada planlama varmı varsa benim oturduğum yerde ve antalyanın genelinde varmı yetkililer cevaplarsa çok sevinirim ve insanları böyle mağdur etmektense sürekli güncellenen bir harita olsa insanlar nereye gelmiş nereye gelecek görebilse daha iyi olmaz mı? şimdiden aaçmış olduğum konuya cevap yazacaklara teşekkür ederim.

İstanbulda değilseniz boşuna beklemeyin.

Birde allah rızası için şu konuya bir TurkNet yetkilisi yok mu lütfen bakabilirmisiniz?

ankara bursa tekirdağda var Antalya gibi turistik biryeri hâlâ görmezden geliyorlar kaç sene oldu 2022’nin sonunda “SÖZDE” 1 milyon daireye ulaştıracaz dendi üstüne 2 yıl daha geçti hâlâ hiçbirşey yok üstelik birde bilgilendirme bile yapmıyorlar şu gün gelir fln vs diye illa yani ünlü bir yayıncı vs mi olmamız lazım!

Antalya’da planlamalar çok değişik.
Bahçelievler’de önce SOL ile anlaştım. Proje imzalandı. Yan çizildi. Alanya’ya yatırım yapacağız. Merkezle işimiz yok artık dediler.

Arkasından Telekom ile anlaştım şehrin göbeğinde fiber çeksinler binaya diye, onlarda 2 hafta sonra yatırımı Kültür’e yapıcaz, fiberin geçtiği yerlerde eksik olan binaları tamamlamıcaz dediler.

Gigafiber sanki Lara-Kundu yolu tarafında başlayacak gibiydi. Hatta geçen sene bi kazı gördüğümde bu herhalde Gigafiber demiştim. Ve ne yani oteller için mi sadece diye düşünmüştüm. Sanırım o tarafında planı iptal oldu.

TurkNet GigaFiber şu an için İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara ve Kocaeli bölgelerinde bulunuyor.

Antalyada yaşayanlar varsa bu sorunu dile getirelim lütfen eminim fiber gelse birçok kişi kullanıcak yetkililer görmüyor zaten biraz etkileşim yapsak belki görürler

En son baktığımda Antalya’da 1 mahallede,Ankara’da 5 mahallede vardı şuan durum nasıldır bilmiyorum.İstanbul’da değilseniz boşuna beklemeyin.TT’ye altyapı başvurusu yapın daire sakinleri olarak ve sürekli başlarını ağrıtın,bu şekilde belki gelir.Biz başvuralı 1 sene oluyor sürekli her yerden darlıyoruz,proje onaylanacak deyip duruyorlar.5 metre yan binada yeni yapıldığı için 1000 mbps ftth altyapı var.

GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu - Forum - TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş.