Anormal hız

İndirme yaparken fark ettim bu durumu TurkNet 'e geçmeden önce millenicom da yaşıyordum +115 mbps veriyordu TurkNet bu güne kadar 96 yı geçmemişti şaşkınım şuan bunun nedeni nedir ve tekrar gider mi :slight_smile:
speedtest sonucu:

Fiber de bu hızları görmen olası bir durumdur keyfine bak :wink::blush::ok_hand:

olabilir ama bu güne kadar daha 96 yı geçmemişti ne oldu da geçti şuan ona şaşırdım.

Bazen hızlar değişiyor türk Telekom 100 kilidini de kaldırdı kullanılan cihazlar da etki ediyor gpon olur Dslam ünitesi olur bakım yapılıyor ara ara o sırada artmış olabilir

1 Beğeni

umarım bu hızlarda seyreder. millenicom da sürekli bu şekildeydi

TT hız profillerini duzeltti

Belki port açılır diye aile profiline geçtim şimdi nete girmiyor :smiley:
“iptal edince düzeldi.”

Arkadaşlar TT fiber altyapısında kullanıyorum. Binaya fiber geliyor ordan cat 6 ile eve. Ben en fazla 93 görüyorum. Bunu arttırmak için yapılacak birşey var mı yoksa şans eserimi oluyor?

1 Beğeni

Kaç m cat kablosu kullanıyorsun.

tam bir şey söyleyemem ama 40-50m vardır.

Bende 95 Mbpsyi geçemiyordum. Ekim sonlarında hattaki sınırı kaldırdılar. Kaldırılması için aylarca BTK müdürlük vs uğraştım. Etki etmedi. 100Mbps üzeri hızlar duyurulunca bir anda kalktı sınır. Bir kaç TurkNet fiber abonesiyle konuştum farklı şehirlerde onlarında hız limitleri kalkmış.