Anlık ping yükselmesi

Selamlar son aralarda lol valorant ve bazı avrupa sunucularına bağlı olan oyunlarda anlık ping yükselmesi yaşıyorum eskiden vdsl olmasına rağmen sabit 9ms alırken şu an fiber hizmet almama rağmen ve ağ’a bağlı olanların sayısı düşük olmasına rağmen anlık olarak 8 den 14 15 e çıkıyor sabit kalmıyor kendim sabit ip sahibi olarak hız testim şu an 110 mbps ve 11 mbps upload alıyorum eskiden olmazdı bu aralar olmaya başladı modemi resledim oyunu sildim geri yükledim dns değiştirdim yinede çözüm bulamadım

Merhaba @shieda bağlı olduğunuz pop noktasında iyileştirme ve stabilite testleri yapılıyor olabilir sizden ricam bir süre takibini gerçekleştirin bu süre zarfında düzelme olmaz ise TurkNet Online İşlem Merkezi ve diğer kanallar üzerinden arıza kaydı açarak sorununuzu belirtebilirsiniz. İyi günler dilerim.

Selamlar @shieda, problem devam ediyor mu? Ediyor ise tracert testlerinizi buradan paylaşmanızı rica ediyorum :raised_hand:

Ekran görüntüsü 2022-12-25 152920

valve 104ms ping ankara vdsl

Selam @axwell, sizin sürecinizi ilettiğiniz özel mesaj üzerinden takip edelim :handshake:

Sorunum League Of Legends Türkiye serverinde halen devam ediyor, ping sabit 9dayken yine anlık olarak 11 12 13 15 17 çıkıp iniyor kimse bağlı olmamasına rağmen.

Yakında oluşturulmuş bir destek kaydınız görünmüyor. Dilerseniz kayıt oluşturup testleri oradan iletin. Network birimi dahil olup inceleyecektir. Ben de sürecin hızlanması adına gereken adımları atabilirim.