Anlık Ping Yükselmesi Online Oyunda

Merhaba Zte H298a modemim var ve anlık olarak ping yükseliyor online oyunlarda 2.4Ghz ile denedim sonuç aynı 5Ghz ile denedim sonuç aynı modemi sıfırladım sonuç gine aynı bir türlü bu sorunu çözemedim ancak şoyle bir çözüm buldum kablo ile başka modeme bağlayip diger modemin wifisiye bağlandığımda böyle bir sorun olmuyor ama ne zamanki ana modemin yani zte h298a nin wifilerine bağlandigimda anlik ping yükseliyor ve buda bana oyunlari oynatmiyor bunu nasil çözebilirim veya modemi degiştirebilirmiyiz bu arada alt yapı Fiber Teşekkür ederim Şimdiden.

Selamlar @furkan06, farklı modem ile test ettiniz ve sorun yaşamadınız. Doğru anladığımı umuyorum. Bu, mevcut modeminizin yazılımında ya da donanımında sorun olabileceği anlamına geliyor. Garantisi devam ediyor ise üretici firmadan destek alabilirsiniz.

Ana modemin lan çıkışından diğer modeme bağlayip router görevi olarak bağladığım zaman diğer Modemde böyle bir sorun olmuyo ama ana modeme bağlandigim zaman hep anlik olarak ping 300 400 e çıkıp geri düşüyor buda can sıkıyor alt yapı Fiber olduğu için garantisi devam ediyodur çünkü ilk fiber geldiginde başka bir modem vermişti onda direk internet kopup geri geliyodu sonra zte h298a modemini verdiler bundada ping sorunu var detayli anlatiyorum ki yanlış bilgi vermek istemiyorum Teşekkür ederim.

2 Beğeni